Den storslåede auteur har funderet over ideen til sin kommende spillefilm siden 1980’erne. Nu er der nyt om den forventede udgivelse.

Francis Ford Coppola har netop annonceret, at hans kommende storfilm “Megalopolis” er færdig med optagelserne. Filmen, som har været i krise for at blive skrottet flere gange, ser nu ud til at blive en realitet. Især når filmen forventes at udkomme i 2024.

Der er meget lidt information om handlingen. Indtil videre er meldingen, at filmen kommer til at følge en kvinde i New York, som er splittet mellem loyaliteten over for klassicistiske far og hendes nye progressive elsker.

Filmen har flere store stjerner inkluderet i sit cast. Indtil videre er Adam Driver (“Marriage Story”), Forest Whittaker (“The Butler”), Jon Voight (Ray Donovan”), Nathalie Emmanuel (“Fast & Furious 9”), Laurence Fishbourne (“The Matrix”), Shia LaBeouf (“The Peanut Butter Falcon”), Aubrey Plaza (“The White Lotus”), Talia Shire (“The Godfather”), og Dustin Hoffman (“The Meyerowitz Stories”) annonceret.

Coppolas storhedsfilm er de anerkendte og prisvindende film i “Godfather”-trilogien og “Apocalypse Now”. Dog har han også holdt sig forholdvis aktiv de sidste par år. Han har instrueret filmen “Distant Vision” i 2016 og produceret “Freda” i 2021. Dog er det hans første film i mange år, hvor der er så høje forventninger tilknyttet.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: