Marvel-serier på Disney+ vil blive en aktiv del af MCU.

Der findes allerede Marvel-serier som “Daredevil” og “Agents of S.H.I.E.L.D.”. Alligevel bliver Marvel-serierne på Disney Plus anderledes.

Det bliver første gang, at centrale MCU-helte er hovedroller i serieformatet. Tre serier til Disney+ er bekræftet.

Der er tale om “Loki”, “WandaVision” og “The Falcon and The Winter Soldier”. Alle med de originale MCU-skuespillere i rollerne.

Det vil betyde, at serierne kommer til at blive en aktiv del af MCU på en afgørende ny måde, afslører Marvel-chef Kevin Feige:

”Disse episoder vil interagere med filmene på en markant facon. Det er en totalt ny måde at fortælle på, som vi nu får mulighed for at udforske,” siger Feige til Variety.

Således bliver det i fremtiden ikke nok at følge med på biograf-fronten for Marvel-fans, hvis man skal være helt opdateret på MCU.

Marvel-serierne får nemlig kun premiere på Disney+.

Du kan få et overblik over indholdet på Disney Plus lige her.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Nagash 1 år siden

Det bliver da helt sikkert nok mere tæt på MCU end Agents of SHIELD. Men ikke desto mindre, så havde filmenes udvikling direkte påvirkning af serien. Og der var ret mange gengangere fra filmene. Agent Coulson er selvfølgelig den der følges mest, men også Fury, Sif og Agent Hill, har været med i enkelte afsnit.
Men det har rigtig nok ikke været nødvendigt at følge med i serien for at kunne følge filmene, men været til dels nødvendigt at følge filmene, for at kunne følge serien. Ellers ville man tabe lidt referencer undervejs og ikke helt forstå plottet.
Så vidt jeg har forstået, så er det lige netop også derfor 6. sæson først starter den 10. maj, selvom det er ret længe siden 5. sæson sluttede. Den kommer til at foregå kronologisk lige efter Endgame og derfor har de ventet med at sende den, så man ikke får spoilers den vej.

Men selv Netflix serierne har haft små referencer til filmene. Den største er dog nok den, at Fisk ville genopbygge New York i sit billede, efter ødelæggelserne i Avengers. Men også heltene fra filmene er blevet nævnt en håndfuld gange.

Glæder mig dog til at se de tre nye serier. Især Falcon og Winter Soldier bliver fede at følge. De to trænger virkelig til mere skærmtid.

Skriv ny kommentar: