Kathleen Kennedy afslører planer om en “Star Wars”-produktion baseret på “Knights of the Old Republic”.

Spilfans kender allerede til “Knights of the Old Republic”, der er et BioWare-spil fra 2003. Nu kommer filmfans også til det.

Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy bekræfter, at der arbejdes på idéer baseret på “Knights of the Old Republic”.

Flere detaljer vil “Star Wars”-chefen ikke ud med – heller ikke om der er tale om film eller en serie.

Tidligere i år har en kilde tæt på Lucasfilm afsløret, at “Game of Thrones”-skaberne arbejder på netop en ‘Old Republic’-film – læs om det her.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Oh, Something big is coming next year.
Gravatar

#2 flumz 1 år siden

JA FUCKING TAK! som skrevet i tidligere tråd frem med noget old republic! :)
Gravatar

#3 Kaizer Soze 1 år siden

Hvornår på tidslinjen foregår det egentlig? Lang tid før episode I?
Gravatar

#4 Johnny42 1 år siden

#3 Knight of the old republic spillet foregik ca. 4000 år før episode I. I episode I nævnes det at sith-ordenen har været udryddet i 1000 år. Så et godt bud vil være at det kommer til at foregå mellem 1000 og 4000 år før episode I. Men der findes også historier der foregår 5000 år før episode I.

Der er dog intet af dette der foreløbig er canon. Kun det med at jedi-ordenen formodede at sith-ordenen var blevet udryddet for mere end 1000 år siden, da det bliver nævnt i filmen, og så Darth Bane, der stod bag Rule of two.
Gravatar

#5 FelixtheAvenger 1 år siden

Har aldrig spillet spillet, men har hørt om det. Men ser lovende ud. Siden, at Game of Thrones forfattere skal skrive det, håber jeg ikke at det bliver for lidt Star wars og for meget GoT agtigt
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#6 Bishop 1 år siden

Det kunne godt gå hen og blive godt. :)
Gravatar

#7 Blandet Landhandel 1 år siden

FelixtheAvenger (5) skrev:
Har aldrig spillet spillet, men har hørt om det. Men ser lovende ud. Siden, at Game of Thrones forfattere skal skrive det, håber jeg ikke at det bliver for lidt Star wars og for meget GoT agtigt


Jeg tror, man skal være forsigtig med at sætte folk i bås på den måde. Der findes utallige manuskriptforfattere, der har arbejdet på vellykkede sci-fi og fantasyprojekter uden at de mindede synderligt om hinanden.
Gravatar

#8 Mads47 1 år siden

Kaizer Soze (3) skrev:
Hvornår på tidslinjen foregår det egentlig? Lang tid før episode I?


Helt konkret så har vi allerede set the Old Republic, dette er en tids alder der starter fra før the Mandalorian-Jedi Wars (hvilket i canon ikke er specificeret i nu) og til The Empire begyndelse.

Men #4 pointere så skal vi nok regne med noget der forgår i hverfald 1000 år før Episode 1. Hvis vi skal opleve åben krig imellem Jedi og Sith. Jeg håber på at se noget der forgår før Darth Bane rule of two, synes det ville være fedt med en trilogi der slutter med at Jedi Orderen vinder over The Sith Empire. Hvor efter Darth Bane påbegynder hans vision af the Sith.

Jeg kunne forstille mig trilogien følge to sæt af "hovedpersoner" ligesom med Rey og Kylo. Hvor den ene er en Jedi og den anden kunne være en ung Darth Bane som en apprentice.

Ville også gerne se en film som en som Revan, men tror en film med Bane ville være mere logisk og den ville hænge bedre sammen med prequel trilogien. Da man ville kunne en bedre forståelse af hvordan Sith Orderen gik fra flere tusinde til to.

Hvor Revan er ca. 4000 år før Anakin's tidsregning.
Gravatar

#9 The one is back 1 år siden

håber det efter spil så vi ikke skal den sammen historie

Skriv ny kommentar: