De døde MCU-helte fra “Infinity War” medvirker ikke i optakten til “Avengers 4”.

Slutningen på “Infinity War” har skabt en prekær situation for Marvel Studios.

For det er næppe sandsynligt, at ingen af de døde MCU-helte fra “Infinity War” ikke vender tilbage i forbindelse med “Avengers 4”.

En “Spider-Man”-sequel får således premiere to måneder efter “Avengers 4”, imens der også allerede er planer om en sequel til “Black Panther” samt en “Guardians of the Galaxy 3”.

Men det komme vi ikke til at bemærke i trailers til “Avengers 4” – den første af slagsen lander formentlig i slutningen af året.

For da Marvel-chef Kevin Feige bliver spurgt, om de døde MCU-helte fra “Infinity War” – som eksempelvis Black Panther – vil optræde i “Avengers 4”-trailer er svaret klart:

”Nej, fordi han er væk,” siger Feige til io9.

Spørgsmålet er så, hvad Marvel Studios vil gøre med hensyn til “Spider-Man: Far From Home”, som altså får premiere et par måneder efter “Avengers 4”.

Her vil traileren sandsynligvis blive frigivet før “Avengers 4”-premieren. Kan man forestille sig en “Spider-Man”-trailer uden Spider-Man?Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Miko86 4 år siden

hvis alle fremtidens MCU film skal forgå i fortiden tror jeg sku de langsomt vil gå konkurs...for alt det der fortids film gider folk ikke i længden !!!

Skriv ny kommentar: