“The Eternals” kan foregå over mere end 10.000 år.

Efter “Avengers: Endgame” begynder Phase 4 for Marvel Cinematic Universe.

Den nye fase vil byde på film med kendte Marvel-helte som Spider-Man, Black Panther, Doctor Strange og Black Widow, men også nye, mere ukendte Marvel-karakterer.

Marvel Studios arbejder således på en MCU-filmatisering baseret på Jack Kirbys “The Eternals”-tegneserier fra 1970’erne. Og den kan blive fortalt på en afgørende ny måde:

”‘Eternals’ strækker sig over titusinder af år, og det har vi aldrig rigtig gjort før,” siger MCU-chef Kevin Feige til Collider.

Der bliver dog ikke tale om en række solofilm, før “Eternals”-heltene bliver samlet. Forbilledet er “Guardians of the Galaxy” for Marvel-chefen:

”Eternals er en gruppe, men vi kan lide idéen om at introducere et hold og lave en ensemble-film fra begyndelsen.”

Der spekuleres allerede i, om “The Eternals”-heltene bliver introduceret i slutningen af “Endgame” – læs om det her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 år siden

Fedt
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Geekalot 2 år siden

Er det ikke dem der ind i mellem har kontakt til de helte i vores tidsalder i ny og næ ?
Gravatar

#3 Gridlock 2 år siden

"Den nye fase vil byde på film med kendte Marvel-helte som Spider-Man."
Så for vi og se om de kan forsætte med og bruge ham, fordi Marvels aftale med Sony om brugen af Spider-Man udløber efter næste film og med Venom der var en stor succes, kan det være at Sony beslutter sig for og ta Spider-man tilbage og ikke forny lejekontrakten med Marvel.

Så er spørgsmålet om det kun er Peter Parker som Spider-man de har ret til eller om Miles Morales også indgår i kontrakten, hvis ikke og Marvel frit kan benytte Miles Morales som Spider-man kan det være han overtager som Marvels Spider-man.

Også hvis Marvel vil bringe nye helte ind kunne det være fedt hvis Herkules også kom ind for de græske guder er også en del af Marvel universet.
Selv om han er for gammel til og spille rollen som Herkules og ikke ligner tegneserie udgaven, kunne det være lidt fedt hvis de kunne få Kevin Sorbo ind som en bi-rolle i filmen måske i rollen som Zeus.

Skriv ny kommentar: