Marvel-chefen mindede i et interview med Empire-magasinet om, at han havde rådgivet Hugh Jackman om ikke at vende tilbage som Wolverine til den kommende tredje ‘Deadpool’-film.

Feige rådede faktisk Jackman til at holde sig væk fra at spille Wolverine nogensinde igen.

“Jeg sagde: ‘Lad mig give dig et råd, Hugh. Kom ikke tilbage,'” sagde Feige. “‘Du havde den bedste afslutning i historien med ‘Logan.’ Det er ikke noget, vi bør gøre om.'”

Begivenhederne i ‘Logan’ ændres ikke af ‘Deadpool & Wolverine’ – ‘Logan’ er sat i 2029, ‘Deadpool & Wolverine’ er sat i nutiden.

Jackman indrømmede over for Empire, at han havde brug for lidt tid til at overveje Feiges råd. Så tog han ud og kørte en tur.

“Jeg var omkring en time inde i kørslen,” sagde Jackman. “Og det spørgsmål dukkede op i mit hoved: ‘Hvad vil jeg gerne gøre?’ Og så snart jeg stillede spørgsmålet, vidste jeg, at jeg ville lave ‘Deadpool & Wolverine.’ Jeg vidste det bare. Jeg kørte i endnu en time. Kunne ikke stoppe med at tænke på det. Og jeg steg ud af bilen, ringede til Ryan [Reynolds] og sagde: ‘Ryan, hvis du vil have mig med, er jeg med.'”

Jackman tilføjede, at ‘Deadpool & Wolverine’ vil vise “forskellige sider af Wolverine, som vi ikke har set før i filmene.”

‘Deadpool & Wolverine’ har premiere d.26 juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: