Med Tom Holland er den nye udgave af Spider-Man blevet gjort så ung som aldrig før. Marvel sender ham tilbage til high school i “Homecoming”, hvilket bliver begyndelsen på en “Harry Potter”-agtig rejse for Peter Parker.

Se også: Spider-Man bliver muligvis til Iron Spider i “Homecoming”

Det er Marvel-chefen Kevin Feige, der nu løfter sløret for, hvordan den nye “Spider-Man”-franchise sandsynligvis vil blive grebet an:

”Det her er andet år i high school, bliver den næste så det tredje år? Og den næste igen det fjerde år? Er der en sommerferie imellem hver af disse? Det ved jeg ikke endnu, men det handler om, hvordan Peter får en lignende rejse som eleverne på Hogwarts fik hvert år,” siger Kevin Feige til Collider.

Som bekendt fulgte “Harry Potter”-filmene et år pr. film på troldmands-skolen Hogwarts. Det bliver ganske givet en lignende ramme, som de nye “Spider-Man”-film vil følge.

“Spider-Man: Homecoming” får premiere d. 7. juli i 2017.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Gasivodo 7 år siden

Jamen det lyder da fantastisk. Harry = Peter. Peter = Harry. Det er genialt, det der.

Takker guderne for, at ha' fået døtre. (indtil videre!!)
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 Stetso-G 7 år siden

Jamen det lyder da som en fucking lorte ide.
Har man virkelig haft så fantasiløse manuskriptforfattere, at man har grebet ned i rodekassen med teenageangst, og hevet de besværlige high school år frem som et karakter- og plotapparat? Gad vide om han får problemer med at nå sine lektier og føler sig som en outsider på skolen?? Og hvad med de mystiske væsner kendt som "piger"??? *gisp* det bliver spændende at se, om han klarer skærene.
ÆD LORT HOLLYWOOD!!

Skriv ny kommentar: