Black Widow MCU Marvel usikker coronavirus premiere / Filmz.dk

Marvel er usikker på premieredato til “Black Widow”


Scarlett Johanssons manager afslører, at Marvel er usikre på premieredatoen til “Black Widow”.

Disney har været det selskab i Hollywood, der har været mindst villige til at udskyde storfilm på grund af coronavirussen.

Til det sidste holdt Disney fast i, at man ville give “Mulan” premiere som annonceret i slutningen af marts. Det er nu ændret.

Næste storfilm for Disney er MCU-filmen “Black Widow”, der står til premiere om halvanden måned.

Senest frigav Marvel det, de kaldte den sidste trailer til “Black Widow” med en understregning af den annoncerede premieredato.

Siden er der dog sket meget i verden, hvor truslen fra coronavirussen er taget til nu med prædikatet som global pandemi.

Nu kan det brasilianske fansite for “Black Widow” afsløre, at de har været i kontakt med Scarlett Johanssons manager, der fortæller, at Marvel aktuelt er usikre på premieredatoen, men at de håber på snarlig afklaring.

Problemet for Marvel Studios er, at “Black Widow” er en del af Marvel Cinematic Universe. Så flyttes én film, så påvirker det alle de andre.

Til august er der således premiere på MCU-serien “The Falcon and the Winter Soldier”, som “Black Widow” angiveligt lægger direkte op til.

MCU-serien skal kickstarte Marvel på Disney Plus, men skal altså sandsynligvis vente på premieren på “Black Widow”, der altså ikke lige så nemt kan flyttes til november som tilfældet “No Time to Die” eller til næste år som “Fast 9”.

Læs også ‘Disney bøjer sig for corona – udsætter 3 film‘.

“Black Widow” er aktuelt sat til premiere den. 29. april.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: