Coronavirussen får nu også Disney til at udskyde en række storfilm – “Mulan”-premieren bliver forsinket.

De har stædigt holdt fast. Disney ville ikke aflyse premierefilm på grund af den smitsomme coronavirus. Nu må de bøje sig.

Storfilmen “Mulan” med et budget på 200 millioner dollars får nu alligevel ikke premiere i slutningen af marts, men udsættes på ubestemt tid, skriver The Hollywood Reporter.

Også den Guillermo del Toro-producerede Searchlight Pictures-film “Antlers” bliver udskudt – det samme gælder “The New Mutants”.

Det er fjerde gang, at “The New Mutants” bliver udskudt, efter den ellers senest var blevet fremrykket af Disney til den ledige premieredato efterladt af “No Time to Die”, der var den første film, som blev udskudt på grund af coronavirus.

De tre corona-aflysninger sker med base i et USA, der endnu ikke har lukket ned for landets biografer. Onsdag meddelte Californiens guvernør Gavin Newsom dog, at statens indbyggere ikke længere burde samles i forsamlinger på mere end 250 personer.

Læs også ‘Streamingguide i en coronatid: Disse film bør du se i hjemmebiografen‘.

Den næste store film fra Disney er Marvel-filmen “Black Widow”, som aktuelt holder fast i premieredatoen den 1. maj (i Danmark den 29. april).Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: