Disney gør klar til gigantisk bud for at købe Spider-Man fri fra Sony Pictures.

I 2009 købte Disney for fire milliarder dollars hele Marvel Entertainment. Nu er de parat til at lægge et lignende beløb alene for karakteren Spider-Man.

Det er insideren Mikey Sutton, der nu erfarer, at Disney gør klar til at byde fire til fem milliarder dollars for filmrettighederne til Spider-Man, skriver Yahoo.

Sutton er en respekteret kilde, der tidligere var først med nyheden om Disneys køb af Fox samt Benedict Cumberbatchs casting til rollen som Doctor Strange.

Senest kunne Sutton afsløre, at Marvel og Sony igen forhandlede om “Spider-Man 3” efter sammenbruddet tidligere på året.

Nogle uger senere kunne de to selskaber annoncere en ny aftale om Spider-Man, der gælder for “Spider-Man 3” og yderligere én MCU-film, hvor Spider-Man medvirker.

Derfor bør der lyttes, når Sutton nu erfarer, at Disney vil købe Spider-Man fra Sony.

Læs også ‘Her er Spider-Man-planen: Sådan vil Sony og Marvel deles om Peter Parker‘.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 Blandet Landhandel 4 år siden

Tillid smillid. Captain Marvel 2 kommer i phase 5.
Gravatar

#12 Mejse 4 år siden

#10 tror du skal have nye kort :D
Gravatar

#13 Skak2000 4 år siden

Jeg har aldrig forstået hvorfor Captain Marvel har fået så meget kritik. Men når man graver lidt i det, så kan man se at kritikken opstod i forbindelse med de første trailers til filmen. Hvilket var kilden til kritikken af filmen.
Efterfølgende blev der lavet et "hadekampagne" mod filmen. På trods af at Brie Larson laveden en glimrende præstation.
Gravatar

#14 Skak2000 4 år siden

Spiderman og MCU 1994:
https://9gag.com/gag/aGgeEG6
Gravatar

#15 OliverDK 4 år siden

#13 Man skal passe på i disse tider med at kalde noget for hadekampanger, for disse "kampagner" kan ligeså godt være medieskabt massehysteri. Ligesom med "Jokerfilmen i dag". Der vil du også vis du graver finde den ene påstand efter den anden om filmen er en incel film der opfordrer incels til vold. Intet andet end et mediemassehysteri baseret i varm luft og ønsketænkning,

Rotten Tomatos ændrede endda praktisk for Captain Marvel for at forhindrer manipulation af scoren, vel den er den samme som den var før på trods af denne ændring. Så meget for denne kampagne.

Det sagt, så er der grupper af mennesker der taler med meget høje stemmer derude, men disse mennesker tilhører et ekstremet lille mindre tal og medierne bruger dem gladeligt i deres higen efter outragehistorier, hvor de kan skabe forargelse og frygt.

Mht. Captain Marvel så tror jeg personlig Disney er varsom. Det skyldes, at Captain Marvel's succes nok ligeså godt kunne skyldes, at den den jo netop blev annonceret i slutningen af Infinity Wars at filmen vil have betydning for Endgames- Det har nok tvunget ret mange mennesker i biografen i forhold til hvad filmen havde kunne trække alene. Jeg tror ikke det var tilfældig Disney lagde de to film så tæt op af hinanden og derved udnyttet Endgames som trækplaster for netop Captain Marvel. Jeg synes personligt man skal være naiv, hvis man tror det ikke har haft en enorm betydning på filmens succes eller man kunne også sige mangel på samme når man skeler til Spiderman der har hevet flere penge hjem på begge film, hvis man kigger på udgifter vs. indtægter. Disse tal er dem der i sidste ende betyder noget hos Disney og ikke mindst aktionærene for det er jo i sidste ende dem man skal overbevise og stå til regnskab over for. Og en Captain Marvel 2 på egne ben vil jeg da personligt have mindre tiltro til havde jeg siddet i direktørstolen. Dermed ikke sagt "dommedagsprofetier". Som jeg lagde ud med. Jeg tror blot Disney er mere varsom.
Gravatar

#16 Skak2000 4 år siden

#15
Tak for dit svar.
Ja, Marvel er blevet en pengemaskine for Disney. Hvilket er tydelig efter de har annonceret så mange film og serier.

Skriv ny kommentar: