Disney gør klar til gigantisk bud for at købe Spider-Man fri fra Sony Pictures.

I 2009 købte Disney for fire milliarder dollars hele Marvel Entertainment. Nu er de parat til at lægge et lignende beløb alene for karakteren Spider-Man.

Det er insideren Mikey Sutton, der nu erfarer, at Disney gør klar til at byde fire til fem milliarder dollars for filmrettighederne til Spider-Man, skriver Yahoo.

Sutton er en respekteret kilde, der tidligere var først med nyheden om Disneys køb af Fox samt Benedict Cumberbatchs casting til rollen som Doctor Strange.

Senest kunne Sutton afsløre, at Marvel og Sony igen forhandlede om “Spider-Man 3” efter sammenbruddet tidligere på året.

Nogle uger senere kunne de to selskaber annoncere en ny aftale om Spider-Man, der gælder for “Spider-Man 3” og yderligere én MCU-film, hvor Spider-Man medvirker.

Derfor bør der lyttes, når Sutton nu erfarer, at Disney vil købe Spider-Man fra Sony.

Læs også ‘Her er Spider-Man-planen: Sådan vil Sony og Marvel deles om Peter Parker‘.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 The_Corrector 4 år siden

Hvis de køber Spider-Man hvad så med Venom? Han er jo en del af Spider-Man universet, han vil vel automatisk ryge med over.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#1 Der er angiveligt kun tale om et bud på Spider-Man-karakteren - ikke resten af universet.
Gravatar

#3 Johnny42 4 år siden

Disney tror de kan købe hele verden, og hvis det fortsætter går der nok ikke længe før det er en realitet.

Men det er vel nok mest for at undgå at komme i samme situation de lige har været i. Det virker dog til at Sony har indgået en for dårlig aftale, da dette vidner om at Marvel har mere brug for Spiderman i MCU end Sony har brug for at Marvel producerer filmene.

Som jeg forstår det gik den tidligere aftale ud på at Marvel producerede filmene, Sony dækkede omkostningerne + en lille del af overskuddet. Men derudover blev Spiderman stillet til rådighed kvit og frit for Marvels Avengers film. Det ville ellers have kostet kassen, hvis de skulle have betalt for det fra film til film.

I den nye aftale får de en større procentdel af overskuddet + de stadig kan bruge ham i de næste avengers film. Ja ja mere vil have mere, men det var godt nok Sony der blev taberen i det spil.
Gravatar

#4 The_Corrector 4 år siden

#2 I så fald er det jo en dårlig handel for begge parter. Sony vil ikke kunne bruge Spider-Man, og Disney vil ikke kunne bruge de forskellige skurke fra Spider-Man universet, hvis de kun køber karakteren Spider-Man, og hvad med karakterer som MJ, Aunt May, Osborn, Doc Ock osv.
.
Det virker meget usandsynligt, at man kun vil lave en handel om kun Spider-Man, de vil jo ikke kunne lave en film med ham, uden at de skal finde på noget helt nyt, men måske kan de da sætte ham sammen i en film med Captain Marvel, hvor hun kommer og redder dagen. Ingen gider jo se hende alligevel, og Disney har alligevel mistet troen på hende, så det vil et typisk Disney træk, at smide fx. Spider-man ind i en evt. Captain Marvel 2, bare for at få folk i biografen.

Men hvis det er det som de har tænkt sig, så kan de lige så godt lade vær med at købe Spider-Man, for som sagt, det er kun en dårlig handel for begge parter. At sælge Spider-Man uden resten af universet, svare til at få leveret en kold pizza.
Gravatar

#5 Gorman 4 år siden

#4 sjovt du ved så sikkert at ingen gider se cap marvel mere og at Disney har mistet troen på hende. Er det en incelnyhed eller har du bare lidt Dokumentation?
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#6 The_Corrector 4 år siden

#5 Hvis du gad følge med, ville du slet ikke stille det spørgsmål.
Gravatar

#7 SublimeKen 4 år siden

#6

Så du har altså ikke et rationelt svar og prøver at snakke udenom?
Gravatar

#8 Gorman 4 år siden

#7 vi får ikke et brugbart svar, han stikker altid af fordi han ikke har noget :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 Bishop 4 år siden

#4
Mangler stadig noget dokumentation på dine påstande. Jeg synes du burde søge noget hjælp for dit had mod stærke kvinder, det er ikke sundt for dit mentale helbred. Som #5 siger så lugter dit udbrud langt væk at incel galde.
Gravatar

#10 Gridlock 4 år siden

#9 svaret ligger lidt i kortene Captain Marvel (og her tager jeg de informationer der ligger på Wikipedia) havde et budget på omkring 152–175 millioner dollars.
Hvor vidt marketing budgettet er en del af det budget kan jeg ikke sige.
Den tjente 1.128 millioner dollars.

Disney er når alt kommer til alt en forretning og hvis en film kan tjene så meget, vil den hurtigt få annonceret en efterfølger.
Men det har den ikke, se hele phase 4 ingen planer for Captain Marvel 2.
Og dog så snart Disney havde sikret rettighederne til Spider-man blev den hurtigt smidt ind i phase 4.

Så hvis man læser ud fra det kunne noget tyde på at Disney ikke har den store tillid til Captain Marvel eller Brie Larson.
Ellers havde de nok annonceret en efterfølger forholdsvis hurtigt.

Skriv ny kommentar: