Marvel-insideren ‘Roger Wardell’ ved angiveligt, hvem den næste store MCU-skurk er – det er Spider-Mans ærkefjende.

“Spider-Man: Far From Home” åbner om fire uger næste kapitel af MCU efter afslutningen i “Avengers: Endgame”. Og det tyder på, at Spider-Man bliver den mest centrale Marvel-helt i fremtidens MCU.

For som tidligere rygtet, så vil “Far From Home” introducere Oscorp Industries, der ejes af Spider-Man-skurken Norman Osborn – læs om det her.

Netop Norman Osborn bliver den store MCU-skurk i Phase 4, afslører den anonyme Marvel-insider ‘Roger Wardell’ i The Independent.

De fleste filmfans kender sikkert Osborn som skurken Green Goblin, men i Marvel-tegneserierne er han også kendt under identiteten Iron Patriot – lederen af Dark Avengers.

Det forlyder, at Marvel Studios netop har planer om en “Dark Avengers” – læs om det her.

“Spider-Man: Far From Home” får premiere d. 2. juli.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Miko86 3 måneder siden

ku være fedt og se Bor komme og besejere dark avengers som han gjorde i comics
Gravatar

#2 Mejse 3 måneder siden

giver meget god mening hvis der kommer et større split imellem, earth storylines og ude i universet story lines :)
Gravatar

#3 Gridlock 3 måneder siden

Så.. betyder det her at Marvel har forhandlet med Sony og beholder Spider-man franchises og Sony ikke forlanger den tilbage??
Fordi sidst jeg tjekkede var Norman Osborn en del af Spider-man pakken og hvis Marvel igen mister rettighederne til Spider-man til Sony, kan de ikke bruge ham.
Marvel skal jo efter sigende genforhandle deres aftale med Sony efter Far from Home og hvis rygterne da ellers er sande, så har Venoms success givet Sony blod på tanden til og vil ha spider-man tilbage.

De kunne måske bruge Miles Morales eller spidergwen... men tvivler på at de må da de 2 karakter sikkert også høre inden under spider-man.

Så er forhandlingerne færdig gjort ellers tror jeg næppe den her nyhed er sand da de ikke ville kunne bruge Norman Osborn, da de ville være i strid med Sony´s rettigheder.
Gravatar

#4 Squeszh 3 måneder siden

"Den nye Thanos"... For fanden hvor er overskrifterne på dette site tåbelige...
Gravatar

#5 HighFlyer15 3 måneder siden

Nå, så må vi da håbe at Captain Marvel er optaget med at være kvinde i rummet når Osborn begynder at blive den helt store bad guy for ellers ender det da på nul komma fem medmindre de nerfer hende, hvilket kunne være fedt.
Gravatar

#6 Miko86 3 måneder siden

5#...gætter på du ikke aner a dark avengers har folk som sentry og Ares på holdet...begge to er stærke nok til a rund smadrer hende uden a få sved på panden
Gravatar

#7 Gorman 3 måneder siden

# 6 nahhhh...Sentry er vi nok enige om, men Ares tænker jeg kommer pænt til kort mod hende. Spændende om The Sentry introduceres i MCU universet.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 Gridlock 3 måneder siden

#6 Om de så havde Galatus, Moleculeman, the Living Tribuneral og alle de andre kosmiske karakter på holdet ville det ikke betyde en skid, hvis de bliver kastreret til sådan en grad, at Captain Marvel sagtens ville kunne smadre dem.

Det er der desværre en chance for at det gør de, det går jo ikke at Captain Marvel bliver set som svag og for bøllebank af mænd.
Gravatar

#9 Gorman 3 måneder siden

#8 bla bla....har du noget nyt du kunne snakke om.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#10 Miko86 3 måneder siden

#9 hvis du tror cap marvel kan banke Ares...så tror jeg sku ikke du ved hvor stærk han endelig er

Skriv ny kommentar: