Endnu en Marvel-tegneserie er ved at finde sin vej til det store lærred i form af en filmatisering af “Runaways”, der blev skabt af forfatteren Brian K. Vaughan og tegneren Adrian Alphona i 2002.

Serien følger en gruppe børn, der løber hjemmefra, da de opdager, at deres forældre i virkeligheden er superskurke. Sammen prøver de at gøre op med deres onde forældre og opdager samtidig, at de har arvet specielle evner fra dem.

Tegneserien er blevet hyldet for sin ærlige beskrivelse af teenagere og deres liv, og den vandt i 2006 en Harvey Award.

Forfatteren af serien, Brian K. Vaughan, der foruden flere tegneserietitler har skrevet og produceret afsnit af “Lost”, vil skrive tilpasningen af manuskriptet til filmen.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 loki 14 år siden

Mon Whedon bliver involveret i den...? Dog nok tvivlsomt.
www.peakoil.dk
Gravatar

#2 rockysds 14 år siden

#1 Nej, det er nok ret usandsynligt, selvom det kunne være rigtig fedt. Håber under alle omstændigheder, at Marvel får fingrene i en rigtig kompetent instruktør, der ikke "fordummer" projektet.

Jeg ser meget frem til filmen, specielt da Vaughan selv skrive manuskriptet - formodentlig over de første 18 issues/3 trade paperbacks, hvor der er masser af godt stof at tage af.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#3 wimmie 14 år siden

Er alle forældre ikke superskurke når man er teenager...?
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#4 MOVIE1000 14 år siden

jeg ku ikke være mere enig #3 hey vent lige lidt så bliver jeg altså til en superskurk haha (fra star wars) "I am your father"
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 filmz-rupert giles 14 år siden

#1 Jeg er kæmpe Whedon-fan, men jeg regner nu Runaways for at være Vaughans baby, så jeg er ret glad for, at han er involveret. Selv Whedons run på Runaways (høh høh) har ikke været helt oppe på siden af Vaughans. Men BKV er efter min mening også den bedste forfatter i den amerikanske branche lige nu (altså forfatter, der IKKE er Alan Moore... naturligvis).

Runaways er en rigtig god serie, der kunne blive en rigtig god film. Kernehistorien i vol 1 er tilpas afgrænset og tilfredsstillende og burde sagtens kunne adapteres næsten direkte. Superheltenens svar på Harry Potter!

#3 Og det er vist lige præcis pointen med serien :-) Whedon har udtalt, at han er meget misundelig på BKV over at have fået ideen til serien. Den er så simpel og lige for, at han mente, han selv burde have fået den :-)Men ak...

Jeg kan anbefale folk at anskaffe sig de tre hardcovers med Vaughans run. De er pengene værd. Men man skal naturligvis lige være klar på, at serien er lavet til store børn :-)De har en decoder-ring, for hulen..!!
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#6 loki 14 år siden

#5 Jeg er tilbøjelig til at give dig ret mht. Whedon og Runaways; han har desværre ikke helt formået at ramme samme humor/gode historie som de første mange "afsnit". Dog syntes jeg både Buffy S8 og Asthonishing Xmen er noget af det bedste på tegneseriesiden PT :).
www.peakoil.dk

Skriv ny kommentar: