Marvel Studios er i forhandlinger med “Nick and Nora’s Infinite Playlist”-instruktøren Peter Sollett om at stå bag kameraet på “Runaways”, baseret på tegneserien af Brian K. Vaughan og tegneren Adrian Alphona.

Serien følger en gruppe teenagere, som til deres chok erfarer, at deres forældre i virkeligheden er superskurke. Da de hver især løber hjemmefra, beslutter de sig for at slå sig sammen og begive sig ud på en rejse for at opdage deres forældres oprindelse og deres egne nedarvede evner, mens de samtidig forsøger at rette op på den ondskab, som deres forældre har forårsaget.

Tegneserien er blevet hyldet for dens ærlige beskrivelse af teenagere og deres liv, og den vandt i 2006 en Harvey Award.

Forfatteren bag serien, Brian K. Vaughan, der foruden flere tegneserietitler har skrevet og produceret afsnit af “Lost”, skriver tilpasningen af manuskriptet til filmen.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 MOVIE1000 12 år siden

lyder ret spændende, en film jeg vil se frem til, men jeg håber ikke at det bliver ligesom billedet i nyheden.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 loki 12 år siden

Den første historie, de første 20 blade, var rigtig spændende, men derefter tabte serien pusten. Tror det kan blive en virkelig fin film, men ikke en franchise.
www.peakoil.dk
Gravatar

#3 misuma 12 år siden

Lyder lovende...
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?

Skriv ny kommentar: