Der er meget mere “X-Men” på vej. Marvel med Bryan Singer som executive producer er på vej med to live-action tv-serier baseret på “X-Men”-universet. Det drejer sig om “Hellfire” og “Legion”.

Se også: Rygte: Bryan Singers “X-Men”-univers slutter efter “The Wolverine 3″

Marvel har haft stor succes med deres Netflix-samarbejde omkring “Daredevil” – det har andre selskaber nu fået øjnene op for. Det er Fox, som har bestilt en “Hellfire”-serie, imens FX har bestilt et pilotafsnit på “Legion”. Begge projekter er “X-Men”-instruktøren Bryan Singer executive producer på, skriver Variety.

“Hellfire” foregår i de sene 1960’ere, hvor en ung agent opdager, at en magtliderlig kvinde med ekstraordinære evner sammen med en gruppe af millionære kaldet ‘The Hellfire Club” vil overtage verden.

“Legion” er historien om David Haller, der har en diagnose som skizofren. Men en dag finder han ud af, at stemmerne i hans hoved er ægte. David Haller er også bedre kendt som søn af Charles Xavier, der også går under navnet Professor X – lederen af X-Men.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Nagash 6 år siden

Altså, vi snakker live-action serier så, ikke? For I viser jo et billede af tegneserierne, hvilket virker lidt forvirrende.

Men det lyder på den ene side ret spændende, men på den anden side måske også som for meget af det gode. X-Men er dog den eneste Marvel-fortælling, som laves udenfor Marvel, der rent faktisk virker (solvom jeg aner lidt håb for Spidey). Så måske Fox har står på det. Og med Bryan Singer med ombord, er der jo håb forude.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#1 Yes, det bedste vi lige havde, da serierne ikke er gået i produktion endnu, så vi har ikke billeder fra serierne. Men har præciseret det i nyheden nu.
Gravatar

#3 cain 6 år siden

Underlig måde at beskrive David på. Han har personlighedsspaltning og hver af hans mange personligheder har en psykisk kraft.

Hvilket jo virkelig giver problemer da hans sind bliver helet, han rejser i tiden, nakker Xavier og er skyld i AOA


Hvis så Legion serien leder op til en AOA serie tror jeg sku jeg får en dødelig nerdgasm.

Skriv ny kommentar: