Silver Surfer bliver angiveligt den første Fox-karakter, der får en solofilm i MCU.

Marvel Studios har fået mange nye karakterer, som de kan bruge i MCU efter Disney-købet af Fox.

Nu forlyder det, at Silver Surfer bliver den første Fox-karakter, som Marvel Studios har planer med, erfarer Geeks WorldWide.

Og det er bestemt ikke en uinteressant karakter for MCU-fans.

Tidligere har “Avengers: Endgame”-forfatterne Christopher Markus og Stephen McFeely nævnt Silver Surfer som en oplagt karakter til et soloprojekt.

Senest var det så Russo-brødrene, der specifikt pegede på Silver Surfer som en karakter, der kan lokke dem til et MCU-comeback efter succesen med “Endgame” – læs om det her.

Silver Surfer medvirkede første gang i Marvel Comics-tegneserierne i 1966 i ” The Fantastic Four #48″.

Han er et menneskelignende rumvæsen med metalhud, og han kan rejse igennem rummet på et surfbræt.

Karakteren medvirkede på film i 2007 i “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer”, og sidste år kom det frem, at Fox arbejdede på en solofilm om Silver Surfer, men det var før Disney-salget.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Gorman 3 år siden

Hvis det er rigtigt, tyder det på en ny MCU linje hvor Galactus så bliver superskurk aka Thanos.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 HighFlyer15 3 år siden

Fedt. Så længe Galactus ikke bliver en kæmpe støv sky som sidst XD
Gravatar

#3 Dalgaard 3 år siden

Var galactus med i de gamle fantastic four?
Gravatar

#4 Mejse 3 år siden

#3 ved ikke engang om man kan kalde det galactus men ja desværre :P
Gravatar

#5 Dalgaard 3 år siden

Nu kender jeg ikke så meget til Galactus, men er han ikke lidt overkill til MCU? Der ville ligesom forsvinde lidt af charmen ved f.eks Capn America mod sådan en stor gut som Galactus :)
Og jo jeg ved godt at Cap er væk, men det bliver vel mere noget lign star wars med en masse fly og raketter ?
Som sagt har jeg ikke læst noget om galactus og hvem der kan nedlægge ham eller hvordan
Gravatar

#6 Gridlock 3 år siden

#5 Det er blevet gjort på forskellige måder gennem tiden.
Først var det ved at Human torch fik fat the Ultimate Nullifier (fra galactuses hjem) det eneste våben Galactus frygtede og Reed Richards slog en handel af med Galactus han ville lade jorden være i fred mod og få våbenet tilbage.

Senere ( i en tegnefilm) gik Ghost rider in og brugte sit Penance Stare til og få Galatus til og høre skrigende fra alle hans ofre og hans skyld åd ham op inde fra og svækkede ham.

Så er der det univers som Franklin Richard skabte for og rede alle dem der ofrede sig for og stoppe væsnet Ragnarok.
I den version blev Galatus besejret da Silver Surfer ofrede sig selv og gav ham en overdosis af rå livs energi der blev kanaliseret fra Thors hammer og sprængte Galatus og Silver Surfer.

Så var der Ultimate Gah Lak Tus der var tusindvis af robotter der hver var på størrelse med den by.
Gah Lak Tus så alt organisk liv som en vederstyggelighed og brugte en kød ædende virus til og udrydde alt liv på en planet for derefter og æde planetens termiske energi og derefter forsætte til næste planet.

Her var Silver Surfer ikke hans herold, men snare en androide der advarede alle kommende planeter i Gah Lak Tus vej om hans ankomst samt hvad de forgående planeter havde prøvet for og stoppe sværmen.

Her blev sværmen besejret ved at Reed Richards byggede the ultimate nullifier et apperat der teleporterede latent energy fra et andet univers Big bang ind i hjertet af sværmen der dermed destruerede 20% af Gha Lak Tus sværmen, der så trak sig tilbage og lod jorden være i en længere periode.

senere smeltede Gha Lak Tus og Galactus sammen da sværmen fandt Galactus svævende i Ultimate universet.
Her blev Galactus besejret ved at Rick Johns overtog Captain Marvel kraften og destruerede Gha Lak Tus delen af de to og sendte Galactus tilbage til hans eget univers.

Senere vill Galactus vende tilbage til Ultimate universet hvor Kitty Pride fik giant man teknologien og med sine Phase krafter gjorde at Galactus ikke kunne lande et slag på hende, samtidig med at hun var i stand til og gennembanke ham.

Så der er rigeligt med metoder (i tegneserien og tegnefilemen ihvertfald) der er blevet brugt til og slå Galactus gennem tiden.
Gravatar

#7 Dalgaard 3 år siden

Ja føj for satan :) Men kan godt se det kræver lidt flere kræfter en Captain America og Hawk Eye:D

Skriv ny kommentar: