Black Widow løn scarlett johansson marvel / Filmz.dk

Marvel sprænger banken for MCU-solofilm


Scarlett Johansson scorer rekordløn for “Black Widow”.

Robert Downey Jr. fik 500.000 dollars for “Iron Man”, imens Chadwick Boseman fik to millioner dollars for “Black Panther”.

Marvel Studios er ikke kendt for høje lønninger, når det kommer til en skuespillers første solofilm i MCU. Indtil nu.

Scarlett Johansson lander således 15 millioner dollars for rollen i solofilmen “Black Widow”, skriver The Hollywood Reporter.

Det er den samme løn som Chris Evans og Chris Hemsworth fik for profilerede sequels som “Captain America: Civil War” og “Thor: Ragnarok”.

Selv om der bliver tale om Johanssons første solofilm i MCU, så har hun dog bygget sit navn op som Black Widow igennem nu seks Marvel-film.

Oscar-vinder Brie Larson får til sammenligning fem millioner dollars for “Captain Marvel”, imens Benedict Cumberbatch kan se frem til en lønstigning til “Doctor Strange 2” – læs om det her.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Geekalot 2 år siden

Holyshit, så stopper snakken vel om ulige lønninger i Hollywood, og så ser vi frem til at stadig skal betale 90-120 for at se filmen i biografen....
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 det er ikke helt sådan ulige lønninger fungere, ej heller er det sådan billetpriser, eller generel økonomi fungere :)

hvis alle skuespillere blev betalt 1 kr per film, ville billet priserne stadig være de samme, alle (på nær skuespillere) ville bare tjene flere penge.

men bliver spændende at se hvilken slags film de finder på....bliver jo nok mere winter soldier agtigt, eller noget i den stil.
Gravatar

#3 Bachone 2 år siden

Synes det er fint hun starter ud med høj løn, det er jo en karakter hun har spillet længe og starter ikke fra scratch. Er sikker på den vil have publikum med på forhånd.
Jeg vil helt klart gerne se den.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 jep giver meget god mening, når man også tager i betragtning at de andre første films lønninger, har været med ikke etableret karakterer, og hun har jo været med hele vejen, så ganske naturligt og fortjent.
Gravatar

#5 kblood 2 år siden

Kom til at ligge mærke til hvor tæt hendes pose her er på hendes pose i Ghost in the Shell. Det er så også en god pose.
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

#5 "kom til" ;)
Gravatar

#7 kblood 2 år siden

#6 Altså, det er lidt svært at lade være med at se på hendes figur :P
Gravatar

#8 Mejse 2 år siden

#7 enig enig :P

Skriv ny kommentar: