Dave Bautista overvejer sin fremtid hos Disney.

Han har været den mest højlydte Disney-kritiker blandt Marvels skuespillere i kølvandet på fyringen af James Gunn.

Nu fortæller Drax-skuespilleren Dave Bautista, at han ikke længere er sikker på, at han har lyst til at arbejde for Disney:

”Jeg er virkelig ikke glad for, hvad de har gjort imod James Gunn. De har stoppet filmen. Den er på pause på ubestemt tid. For at være ærlig så ved jeg ikke, om jeg vil arbejde for Disney,” siger Bautista til The Jonathon Ross Show.

Problemet for Dave Bautista er, at han næppe selv kan bestemme sin Marvel-fremtid hos Disney, da han er på kontrakt – læs om det her.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

det er jo dejlig nemt at være åbenmundede, når man reelt set ikke kan følge op på det :)
Gravatar

#2 Geekalot 3 år siden

Han har in 100% støtte. Kan sagtens følge ham. Men beslutter han at han ikke vil spille den karakter længere, kommer det nok til at koste ham kassen, da han har skrevet under på 1 eller flere film. Spørgsmålet er hvor meget Disney har lyst til at have ham med nu, hvor han nok ifølge dem er lidt for ærlig med hvordan han har det med dem :) Men Disney er nogle små rådne pussies, syntes jeg.
Gravatar

#3 Salt 3 år siden

#2 Følge op på hvad?
Gravatar

#4 Geekalot 3 år siden

Salt (3) skrev:
#2 Følge op på hvad?

? Ikke sikker på jeg lige ved hvad du mener :)
Gravatar

#5 Justin 3 år siden

Måske han bare skal få en twitter konto
Gravatar

#6 kblood 3 år siden

Hmmm, det har jo været Disney der har været bag det hele ind til videre. Ved ikke hvorfor de valgte at fyre Gunn, for han virker da til at have gjort det virkeligt godt, men der må være et eller andet sted hvor man overordnet har godt styr på hvordan man styre alle disse film, hvordan de bliver lavet, hvilken frihed de alle har med at lave hver enkelt film, både når det gælder om at give eller tage frihed fra både skuespillerer og instruktører.

Avengers 4 tyder virkeligt på at blive kæmpe. Jeg har svært ved at se hvordan den ville kunne fejle. Men Guardians of the Galaxy, der er det måske lidt usikkert hvad der vil ske uden Gunn,

Skriv ny kommentar: