“Gurdians”-skuespilleren Dave Bautista kalder det kvalmende at arbejde for Disney efter James Gunn-fyring.

Drax-skuespilleren har nu gjort det klart på Twitter, at han fortsætter med at arbejde for Disney, efter at selskabet har fyret “Guardians”-instruktøren James Gunn – dog tilsyneladende kun, hvis de bruger Gunns manuskript.

Han fortæller samtidig, at det er kvalmende at arbejde for nogle, der giver magt til en gruppe fascisters personhetz.

Med dette hentyder Bautista til den højre-orienterede Mike Cernovich, der gravede de syv til ti år gamle, grove tweets frem, der fik Disney til at fyre Gunn – læs mere her.

En Twitter-bruger spurgte Bautista, hvad han har tænkt sig at gøre, hvis Disney ikke genansætter Gunn til “Guardians of the Galaxy 3”.

Skuespilleren svarer, at han gør, hvad hans kontrakt forpligter ham til, men det er altså ikke med hans gode vilje, at han fortsætter – “Guardians” er nemlig ikke rigtig “Guardians” uden James Gunn.

I et interview udgivet efter den nævnte tweet uddyber Bautista disse tanker og kræver faktisk, at Marvel bruger James Gunns manuskript til “Guardians of the Galaxy 3”:

Lige nu ser jeg sådan på det, at hvis Marvel ikke bruger det manuskript, så vil jeg bede dem frigøre mig fra min kontrakt, klippe mig ud eller erstatte mig med en anden skuespiller,” fortæller Dave Bautista til Shortlist.

Dave Bautista har tidligere, ligesom resten af “Guardians”-castet, støttet en genansættelse af James Gunn i et åbent brev – læs mere her.

 Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Star Trek fever 5 år siden

Får mere og mere respekt for ham her
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Aragorn76 5 år siden

Enig. Håber folk ikke gider se GOTG3 såfremt de ikke genansætter Gunn eller bruger hans manuskript, så kan Disney få nogle dyre lærepenge i at være dobbeltmoralske.....
Gravatar

#3 Gridlock 5 år siden

Hmm gad vide om alt den støtte også havde været der hvis James Gunn havde været åben Trump støtter og hans politik havde været mere til højre end venstre.

Jeg tror faktisk at der havde været MEGET lidt støtte og hente der fra castet på hans film og Disney ville sikkert ha fyret ham længe før.

Også sjovt hvordan der går støtte verden over til at disney skal genansætte James Gun, men da Roseanne Barrs show blev lukket ned på grund af et tweet, var der ikke meget støtte og hente nogen steder.
Selv James Gunn var stor fan af at showet blev lukket ned og Roseanne Barr blev fyret på grund af hendes tweet.

Tror venstre siden så småt er begyndt og fatte at til deres egen rædsel, at hele den politik de har kørt, med hatespeech og det er i orden og fyre folk på grund af deres Twitter opslag, er begyndt og ramme dem selv i nakken.

Tror det også er derfor Disney er nød til og stå fast på deres fyring af James Gunn.
Alt venstre sidens snak om ligestilling og det hele (noget det ser ud til at Disney koncernen også skriver under på) vil falde til jorden, det øjeblik de begynder og lave undtagelser.

Og så vil mange stå klar til og slagte Disney på grund af deres åbenlyse dobbelt morale.
Gravatar

#4 Quadlegg 5 år siden

#3

Folk brokker sig jo ikke over at han blev fyret på grund af tweets, men fordi disney fyrede ham på trods af at de kendte til de tweets da han blev ansat. Og at han i øvrigt havde undskyldt offentligt for mange år siden

Så det har vel ikke som meget med højre/venstre politik at gøre. Kun ens syn på dobbeltmoral og fejhed fra disneys side
Gravatar

#5 Salt 5 år siden

#3 Rosanne blev fyret dagen efter hun havde sagt hvad hun sagde. James hun blev 10 år (!) Efter. Derudover vil jeg selv mene der er en klar forskel på at lave en satirisk joke ( også selvom det var i rimelig dårlig smag). Og så bare generelt sige noget racistisk som holdning. Jeg ved ikke om højresiden kan se forskellen her, det er sådan set også lige meget for det virker til at alle på nær Disney og Mike Cernovich synes det her var et korrekt move.

Ved ikke om den offentlige gabestok ser forskel på ens politiske orientering i de her crazy tider, men for at citere Jokeren: and you know the thing about chaos right? It's fair.
Gravatar

#6 Edward Teach 5 år siden

Dårlig overskrift...
Gravatar

#7 Justin 5 år siden

#3
Forskellen på James og Roseanne er af den ene blev fyret dagen efter, den anden blev fyret for noget der skete for 10 år siden, som arbejdsgiveren kendte til ved ansættelsen

Der har ikke noget af gøre ved om man kan lide den nuværende Tumpe i det Hvide Hus

Skriv ny kommentar: