James Gunn er blevet taget til nåde af Disney – skal instruere “Guardians of the Galaxy 3”.

Han blev fyret i juli efter en række ældre tweets med upassende jokes om pædofili og voldtægt begyndte at cirkulere på ny. Nu er James Gunn tilbage hos Marvel Studios.

Det sker efter en række hemmelige møder imellem Gunn og Disney-chef Alan Horn, der har valgt at acceptere James Gunns offentlige undskyldning i kølvandet på juli-fyringen.

Derfor skal James Gunn nu alligevel instruere “Guardians of the Galaxy 3”, som han allerede har skrevet manuskript til.

MCU-filmen bliver dog udsat i forhold til den oprindelige premieredato til næste år i 2020.

Problemet er, at James Gunn i mellemtiden har underskrevet kontrakt hos konkurrenterne hos DC Films, hvor James Gunn instruerer et reboot af “Suicide Squad”, som først får premiere i 2021.

Marvel Studios har derfor garanteret DC Films, at Gunn først begynder på “Guardians of the Galaxy 3” efter optagelserne på “The Suicide Squad”, der efter planen begynder til efteråret.

Flere andre MCU-instruktører har takket nej til at overtage “GOTG 3” efter Gunn – læs om det her.


Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 måneder siden

Sund fornuft genindsat. Håber det spreder sig til resten af verden
Gravatar

#2 BlackJesus 2 måneder siden

Lækkert med et lille nederlag til Disney, som nu ender alligevel med en gevinst for dem..
Gravatar

#3 The one is back 2 måneder siden

haha det kunne de ikke klar
Gravatar

#4 OliverDK 2 måneder siden

Jeg tror Marvel/Disney skal være glad for at "the outrage mob" har for travlt med at anklage PewDiePie, Youtube, osv for at faciltiere tragedien i New Zealand til at bemærke denne nyhed.

Det sagt så tænker jeg at der stadig er en mulighed for at det kommer til at bide dem bagi, når den nuværende historie fra NZ har lagt sig. Pressen og Twitter trolls skal jo nok komme med angreb.

På den anden siden kan det jo også være Marvel/Disney endelig har lært at langt hovedparten af deres kunder er komplet ligeglade med hvad sensationspressen/sure folk på Twitter mener.

Personligt kan jeg kun sige jeg er glad for at James Gunn er tilbage.
Gravatar

#5 Ryder666 2 måneder siden

Godt for James Gunn, at der er lidt retfærdighed til, i denne, (efterhånden), forskruede verden.
Gravatar

#6 The_Corrector 2 måneder siden

Jeg er glad for at han er blevet genansat, men det sgu ikke fordi Disney har indset de har begået en fejl, det er kun fordi de har lavet så meget lort på det seneste, at det trykker på pengepungen.
Gravatar

#7 minnesotan 2 måneder siden

#6
Hva er det for noget lort de har lavet på den seneste?
Gravatar

#8 SublimeKen 2 måneder siden

Jeg måtte lige tjekke datoen en ekstra gang. Troede fandme det var 1. April. Men fedt de er kommet til fornuft. Det er nok pga en kombination af alt den offentlige støtte han har fået fra både fans og medarbejdere, hans tætte venskab med Kevin Feige, også vigtigst af alt, at ingen instruktør ville erstatte ham
Gravatar

#9 Mads47 2 måneder siden

#6 Penge er ikke et problem for Disney på nogen måder. De eneste rigtige flops Disney har haft er Tomorrowland fra 2015. Det er ikke tegnebogen der trykker hos Disney.
Gravatar

#10 Johnny42 2 måneder siden

Han har nok fået en klækkelig betaling for at vende tilbage. Godt for ham men skidt den måde Disney har behandlet ham på.

Skriv ny kommentar: