Marvel Studios: Thanos-skuespiller kan også sagtens spille Cable


To filmselskaber, men de samme Marvel-tegneserier. Fox-Marvel og Marvel Studios har hvert sit filmunivers baseret på Marvels tegneserier. Og nu bruger de endda også de samme skuespillere. Men det er ikke et problem.

Se også: Josh Brolin får rollen som Cable i “Deadpool 2″

Det er chef for Marvel Studios, der laver MCU-filmene, Kevin Feige, der nu afviser, at der er et problem i, at Josh Brolin spiller Thanos i MCU, imens han fremadrettet også skal være Cable hos Fox-Marvel:

”Indiana Jones og Han Solo er den samme person… Det har ikke været et problem. Og jeg synes, at Thanos og Cable er to meget forskellige karakterer,” siger Feige til The Hollywood Reporter.

Der er da heller ingen udsigt til, at det “Avengers”-baserede MCU bliver fusioneret med Fox-Marvels “X-Men”-univers lige med det samme.

Så Josh Brolin kommer næppe til at optræde som Thanos og Cable i én og samme film i den nærmeste fremtid.

Josh Brolin får debut som Cable i “Deadpool 2” d. 1. juni i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Geekalot 4 år siden

Selvfølgelig kan Brolin spille begge karakterer. Den ene er han så shinet up at man næsten ikke kan genkende ham "næsten" Men han skal da til at pumpe lidt, hvis han skal have rollen som Cable ? :)
Gravatar

#2 kblood 4 år siden

Det er da vidst ikke fordi Cable og Thanos mødes så vidt jeg ved, og noget underligt at brokke sig over samme skuespiller flere gange i samme univers, specielt når det universe egentlig er et multivers og de ikke er fra det samme univers i det multivers.

Skriv ny kommentar: