Det er som regel helten, der er i centrum hos Marvel. Hovedrollen, hvad enten det er Iron Man, Captain America eller Thor, er en helt. Men sådan bliver det ikke med “Avengers: Infinity War”.

Se også: Marvels Fase 4 spoiler “Avengers: Infinity War”

Her bliver Josh Brolins skurkekarakter, Thanos, nemlig ganske overraskende hovedkarakteren, som de mange, mange Marvel-helte må forholde sig til:

”Thanos er i ‘Infinity War’ – en film, der har mange karakterer, ja, du kan næsten sige, at han er hovedkarakteren, og det er noget anderledes, end det vi tidligere har gjort, men det var passende for en film, som hedder ‘Infinity War’,” siger Marvel-chef Kevin Feige til Collider.

Og det giver måske god mening, idet de fleste Marvel-helte allerede har fået en grundig forhistorie igennem de nu tre Marvel-faser. En sådan mangler Thanos, som han altså nu tilsyneladende får i “Avengers 3”.

“Avengers: Infinity War” får premiere i 2018.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Gorman 1 år siden

Fedt med et anderledes setup. Glæder mig max til at se om det virker. Thanos sparker røv.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Elisha 1 år siden

Passer meget godt til hvordan tegneserien infinity gauntlet er. Derudover mangler der vil også en film med konceptet skurken er hovedpersonen i mcu.
Gravatar

#3 David Munch 1 år siden

Han er vel hovedkarakteren sådan som Loke var det i Avengers. Apocalypse var det i X-men. Dvs. ikke anderledes fra andre film.
Gravatar

#4 Jach 1 år siden

David Munch (3) skrev:
Han er vel hovedkarakteren sådan som Loke var det i Avengers. Apocalypse var det i X-men. Dvs. ikke anderledes fra andre film.

Forkert. Avengers var alle hovedkarakterer i The Avengers. X-Men var hovedkarakterer i Apocalypse. Skurkene er ikke hovedpersoner i disse film, det er det sjældent, kender nogle film hvor man følger en morder frem for detektiven, så det menes sandsynligvis ligesom dem, ellers var der ingen pointe i overhovedet at nævne det.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: