Matt Damon og Paul Greengrass er klar til at kaste sig over en fjerde film om Jason Bourne. Det skriver Variety.com.

Se også: ”Bourne”-film udskudt med et år

Makkerparret har ellers i flere år svoret, at ”The Bourne Ultimatum” fra 2007 ville blive den sidste film om den populære agent, men nu skulle Universal altså have fået dem på andre tanker.

Unavngivne kilder fortæller til Variety, at Paul Greengrass og Matt Damon har ændret holdning, og at de lige nu forhandler med produktionsselskabet om at slutte sig til en fjerde film i den succesfulde action-franchise.

Efter Matt Damon lagde pistolen på hylden og pensionerede sin mest populære karakter, har Jeremy Renner prøvet at føre franchisen videre som agenten Aaron Cross i “Bourne Legacy”.

I juni måned blev Jeremy Renners kommende “Bourne”-film udskudt med et år, og det er muligt, at filmen helt droppes, hvis Greengrass og Damon beslutter sig for at genoplive serien.

Matt Damons tre Bourne-film har indspillet for næsten 1 milliard dollars på verdensplan.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 danish99 9 år siden

Så skal de stoppe deres shakey cam, den senest med Renner var den bedst filmet.
King
Gravatar

#12 Den fede 9 år siden

Jo mere jeg fordøjer denne nyhed, jo mindre bliver jeg faktisk overbevist om, at det er en god idé. Jeg er selvfølgelig lige så spændt som alle andre på, hvad de har i posen, men det skal dælme være tæt på det geniale, hvis de ikke skal ødelægge deres eget eftermæle. The Bourne Ultimatum var, udover at være den bedste film i serien, også det perfekte punktum. Den runder vores hovedpersons rejse perfekt af og skaber en ikonisk karakter derigennem. Jeg kan faktisk ikke mindes, at en trilogi er blevet afsluttet så godt siden Indiana Jones (så længe det varede). Det ville en skam at ødelægge dette med en ny film, og selvom det ikke nødvendigvis sker, så kan jeg vitterligt ikke se dem trumfe eller blot toppe Ultimatum.

Skriv ny kommentar: