The Batman spinoff Matt Reeves HBO Max / Filmz.dk

Matt Reeves laver “The Batman”-spinoff til HBO Max


“Boardwalk Empire”-skaber Terence Winter laver sammen med Matt Reeves en Gotham-serie til HBO Max.

Matt Reeves arbejder aktuelt på “The Batman” til biografen med Robert Pattinson som den nye Batman. Nu udvider universet sig.

Reeves arbejder således sammen med “Boardwalk Empire”-skaber Terence Winter på en politi-serie til HBO Max, der tager afsæt i universet omkring “The Batman”, skriver The Hollywood Reporter.

Serien har endnu ikke en titel, men går aktuelt under navnet “Gotham Central”, og den fokuserer på politibetjente, der arbejder i skyggen af Batman.

HBO Max udtaler, at serien er placeret i Reeves’ “The Batman”-verden, og den vil bygge videre på filmens undersøgelse af korruptionen i Gotham City, hvilket vil lancere et nyt Batman-univers på tværs af platforme.

Det vides endnu ikke, om Robert Pattinson som Batman eller Jeffrey Wright som James Gordon vil medvirke i ‘Gotham Central’-serien.

Læs også ‘DC-rapport: Jokeren medvirker i fortsættelser til “The Batman”‘.

“The Batman” får premiere 1. oktober i 2021.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 6 måneder siden

Cool, hvis der kommer flere versioner af Batman fra forskellige universer. Men også interessant at se betjentene på gaden, både de gode og de korrupte og se hvordan de navigerer i Batmans verden. Men en Nightwing film lader også længe vente på sig.
Gravatar

#2 Mads47 6 måneder siden

Lyder lidt som Gotham tv-serien bare lidt længere fremme i tiden. Min interesse for serien kommer til afhænge af hvordan denne film bliver.
Gravatar

#3 Star Trek fever 6 måneder siden

Mads47 (2) skrev:
Lyder lidt som Gotham tv-serien bare lidt længere fremme i tiden. Min interesse for serien kommer til afhænge af hvordan denne film bliver.Man har da lov at håbe. Gotham serien var genial
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#4 Mads47 6 måneder siden

#3 Ja den var nu meget fed, dog mistet jeg lidt interessen da jeg mistet overblikket over hvor jeg var nået til. Tror jeg kom på afveje midt i sæson 3 eller 4. Men må genoptage serien igen.
Gravatar

#5 KasperBS 6 måneder siden

Så lav da den Batman serie!!!
Gravatar

#6 GoyleFromTheFitnessClub 6 måneder siden

Håber kvaliteten bliver forbedret. Gotham ligner crap, stort set i alle aspekter.
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold

Skriv ny kommentar: