Den 26-årige skuespiller Matt Smith overtager rollen som Doctor Who fra David Tennant, der forlader serien når 2009-sæsonen er færdig.

Tidligere forlød det, at skuespilleren Russell Tovey (“History Boys”) var en mulig kandidat til rollen.

Matt Smith er den yngste skuespiller til at spille rollen som Doctor Who – han er tre år yngre end Peter Davison, da Davison fik rollen som den femte Doctor i 1981.

“Doctor Who” følger en unavngiven, højintelligent doktor – en såkaldt Time Lord. Han er den sidste af sin slags, og han har en helt særlig interesse i planeten Jorden, hvorfor han gang på gang redder os fra den sikre død. Sammen med en menneskelig assistent rejser han gennem tiden i et forsøg på at modarbejde de mange fremmede magter, som gerne ser Jorden ødelagt.

Den originale udgave af “Doctor Who” nåede at køre i 26 sæsoner fra 1963 til 1989. Den nuværende serie har kørt siden 2005. Femte sæson af sci-fi-serien begynder i 2010.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Lady Arwen 14 år siden

Elsker David Tennant og tror desværre ikke at ham her kan fylde hans sko som en af de bedste doctors.... Og så er han heller ikke nær så lækker :P
Doctor Who <3
Gravatar

#2 Nikmi 14 år siden

Lady Arwen (1) skrev:
Elsker David Tennant og tror desværre ikke at ham her kan fylde hans sko som en af de bedste doctors.... Og så er han heller ikke nær så lækker :P


Jeg er godt nok en fyr, men jeg tænkte præcis det samme med tror ikke han kan fylde David Tennants sko, ikke den med om han er lækker eller ej har jeg ingen holdning til! :P men jeg forventer at blive modbevist, da jeg HADET David Tennant indtil et par afsnit inde i sæson 2. fordi der var da ingen der kunne gøre det så godt som Christopher Eccleston xD.

Tror det nærmest er tradition at når der kommer orde om at der kommer en ny doctor så er fans overbevist om de ikke kan lide ham indtil se ser ham på skærmen! fra hvad jeg har kunne læse mig til omkring på nettet folk reageret præcis på samme måde den gang den gamle serie kørte xD

Så Matt Smith i hate you but im sure you will do just fine xD
Gravatar

#3 Taxwars 14 år siden

Hm, og hvis han skal have en yngre assistent så bliver det en 10 årige! Arrrgh! Løb!
Layoutet vælter og er ulæseligt - skal det det?
Gravatar

#4 hurin 14 år siden

#3
Ha, ha, det ville da ellers være en måde at forny serien på. Men det er nok kun, hvis japanerne laver et remake, vi kommer til at se den situation.
Zardoz has spoken
Gravatar

#5 m 14 år siden

Ja jeg glæder mig nu til at se have de får ud af ham, Tennant er min farvorit, men jeg har nu aldrig fundet hverken ham eller Eccelston attraktive, udseendet på den nye Doctor er mig inderligt ligegyldigt bare han kan agere, må vel se om jeg kan hitte et godt tilbud på de Pullmanfilmatiseringer han har været med i (selvom det er overfor Billie Piper, *gyys*).
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.
Gravatar

#6 filmz-TheNthDoctor 14 år siden

#3: Ja, eller også får han en ældre assistent, som Doctor 6 har det? Det fungerer ganske udmærket. Eksempelvis kunne man sætte ham sammen med Sarah Jane Smith i en periode. Det vil jeg skidegerne se.

Smith er en habil skuespiller og alderen er fuldkommen underordnet når det drejer sig om Doktoren. Han er et 900 årigt rumvæsen der skifter krop hver tredje år i gennemsnit. Doktor 5 var 29, da han fik rollen. Doktor 11 er så 3 år yngre. Big deal!

Han bliver pissegod, og med den forfatter han får som showrunner på sin Doktor, så skal der sat'me meget til - rigtig meget - før det går galt.

Skriv ny kommentar: