I optakten til Cannes festivallen bydes der på potentielle filmsucceser med store navne tilknyttet. Det seneste navn på den liste er Matthew McConaughey, som skal titelpersonen i den kommende krimi-thriller “The Rivals of Amziah King”. Indtil videre er der ikke offentliggjort særligt meget om filmen. En pressemeddelse beretter, at “The Rivals of Amziah King” er en “atmosfærisk, karakter-drevet krimi-thriller, som foregår i det øde Oklahoma”.

Filmen er endnu ikke i produktion, men bliver sat til salg, når Cannes løber af stablen. Manuskriptet og instruktion leveres af Andrew Patterson, som kun har én film på sin filmografi. Det er filmen “The Vast of Night”, som følger radioteknikkeres møde med rumvæsener i 1950’ernes New Mexico. Det bliver derfor spændende at se, hvad Patterson kan tilbyde med så populært et navn som McConaughey.

McConaughey er en travl mand. Han er netop i gang med at lægge stemme til Netflix’ animationsserie “Agent Elvis” og skal spille med efterfølgende film til tv-serien “Yellowstone”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: