“Black Panther”-instruktør Ryan Coogler vidste intet om Chadwick Bosemans sygdom.

Det kom som et chok for langt de fleste, da Chadwick Bosemans familie i weekenden annoncerede, at skuespilleren var død efter i fire år at have levet med en diagnose for tarmkræft.

Kun den nærmeste familie vidste, hvor slemt det stod til med Boseman, der aldrig offentligt delte detaljerne om sin sygdom.

I stedet passede Boseman sit arbejde som skuespiller – ikke mindst sin ikoniske MCU-rolle som T’Challa i “Black Panther” og tre andre Marvel-film.

Således var Chadwick Boseman allerede diagnosticeret med kræft, da han i 2016 for første gang mødte “Black Panther”-instruktøren Ryan Coogler:

”Chad værnede om sit privatliv, og jeg var ikke fortrolig med detaljerne vedrørende hans sygdom. Da hans familie frigav deres udtalelse, indså jeg, at han havde levet med sin sygdom i hele den tid, jeg kendte ham. Fordi han passede på andre, en leder, en mand af troen, af værdighed og stolthed, han skånede sine samarbejdspartnere for sine lidelser. Han levede et smukt liv. Og han lavede stor kunst. Dag efter dag, år efter år. Det var sådan, han var,” skriver Ryan Coogler ifølge The Hollywood Reporter.

Dermed indspillede Boseman sine sidste tre MCU-film, mens han kæmpede imod sin kræftsygdom, der fredag tog livet af ham, 43 år.

Avengers: Infinity War - Black Panther Wakanda Salute GIF by Reactions | GfycatVis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Geekalot 1 år siden

Tvivler også på han var blevet castet og hyret til rollen hvis de vidste det.
Til sådan en rolle hvor de typisk skriver under på flere film, burde han hqvde været åben over for instruktøren i det mindste.
Sætter jo Marvel i lidt en speciel situation nu.
Man han passede super ind i rollen som Black Phanter:)
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#1 Han blev castet til 'Civil War' før diagnosen.
Gravatar

#3 Geekalot 1 år siden

#2 men nævnte ingen ting efter diagnosen.
Kan selvfølgelig godt forstå han han ikke lige ville fortælle gud og hver man om det, men giver stadig ikke rigtig mening han ikke lige gav besked til de lidt højere af hans chefer.
Men sket er sket og han er borte i en alt for tidlig alder :/

Skriv ny kommentar: