“Guardians of the Galaxy 3” foregår efter “Infinity War”, afslører instruktør James Gunn.

Hvis du endnu ikke har set “Infinity War”, så klik væk nu – for nu skal det handle om forbindelsen imellem “GOTG Vol. 3” og slutningen på “Avengers 3”.

For noget overraskende så foregår “Guardians of the Galaxy 3” efter handlingen i “Infinity War”.

Det afslører “Guardians”-instruktør James Gunn.

Det var ellers kun Rocket fra det originale “Guardians”-hold, som overlevede Thanos’ knips.

Bliver “GOTG 3” en solofilm om Rocket? Måske med selskab fra Nebula – Gamoras søster – som også overlevede “Infinity War”?

Det sker næppe. Russo-brødrene har ellers garanteret, at dødsfald fra deres “Infinity War” er permanente, imens de har indikeret, at fremtidens MCU-film kan følge alternative tidslinjer.

Det gør “Guardians of the Galaxy 3” altså ikke, ligesom Drax-skuespilleren Dave Bautista har afsløret, at han vender tilbage i “GOTG 3”.

Tidslinjen kan dog nå at give mening inden den næste “Guardians”-film, som forventes at få premiere i 2020.

Således kan”Guardians”-medlemmernes skæbne nå at blive ændret med næste års “Avengers 4”.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 kblood 3 år siden

Så bliver det jo også efter Avengers 4 hvor der sikkert er blevet rettet op på det hele igen... eller rettet op på en god del af det.

Lidt afslørende måske at der nævnes at det måske ikke vil foregå i "samme tidslinje"? :P Det er noget mange vidst har formodet der ville ske, at der ville være noget tidsrejse. Men da Dr. Strange var en af dem som forsvandt og at hans sten nu er i Infinity Gauntlet, så bliver det måske ikke den sten der bliver brugt til at ændre tiden. Medmindre det lykkes at få Thanos til at ændre på hvad der skete.

Skriv ny kommentar: