Slutningen på “Infinity War” står ved magt, afslører instruktør-brødrene Anthony og Joe Russo.

Det sluttede med en Marvel-tragedie i “Infinity War”. Flere døde MCU-helte.

Men det betyder næppe noget. “Spider-Man 2”, “Black Panther 2” og “Guardians of the Galaxy Vol. 3” er alle på vej – én død Marvel-helt har endda afsløret, at han medvirker i “Avengers 4”.

Men det betyder bestemt noget. Det slår “Infinity War”-instruktørerne nu fast:

”Folk er blevet vant til, at tiden bevæger sig lineært i MCU. Det behøver ikke være tilfældet. Der er mange kreative måder, hvorfra historierne kan bevæge sig herfra,” siger Anthony Russo til Huffington Post.

Første MCU-film i 2019 – “Captain Marvel” – foregår netop i fortiden, så måske er prequels fremtiden for Marvel Studios? Den teori bekræfter Joe Russo:

”Der er fire år imellem ‘Guardians 2’ og ‘Infinity War’ Det er lang tid… Forvent ikke, at alt bevæger sig lineært frem i Marvels univers.”

Også “Infinity War”-forfatterne har udtalt, at konsekvenserne af Thanos’ gerninger er ægte.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Det er jo så et af problemerne med Infinity War. Der er ikke noget følelsesmæssigt involveret i de dødsfald der sker. Alle regner med at det bliver omgjort på en eller anden måde. Det kan være det ikke sker, men det ændrer ikke på, at de har gjort det for mange gange, til at man tror på at dødsfaldene er permanente.

Selv hvis det skulle vise sig at de ENDELIG holder ord, så ændrer det ikke på at det ikke rammer en når man ser filmen, da man regner med at de endnu en gang omgør deres beslutning i den næste film. Uanset hvad Marvel har tænkt sig at gøre med deres egne karakterer, som de har film-rettigheder til, så er der i hvert fald en karakter der vil vende tilbage efter Avengers 4. Det er Tom Holland som Spiderman. Jeg tvivler altså stærkt på at Sony ville gå med til at dræbe ham permanet som Spiderman. De kunne selvfølgelig komme med en anden version af spiderman, men når de har fundet noget der fungerer og er en succes, så dropper de det ikke bare.
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 det virker ikke helt som om du faktisk læste hele nyheden :)

også en smule forvirret omkring hvad det er de har gjort for mange gange ? kan ikke lige komme i tanke om tonsvis af døde i MCU som er blevet genoplivet :)

Gravatar

#3 Johnny42 4 år siden

#2 Jeg læste så nyheden.

De har bragt flere personer tilbage, som man troede døde. Jeg følte ikke noget ved nogle af dødsfaldene, da jeg regner med det meste bliver ændret i næste film. Hvis det skulle vise sig ikke at være tilfældet, vil det stadigvæk ikke ændre noget på hvad jeg følte under Infinity War.
Gravatar

#4 Mejse 4 år siden

#3 men den fortæller jo lige netop at det ikke nødvendigvis er linært, så din spiderman rant virker bare ikke sådan :)

det er jeg med på og jeg siger ikke du skal føle noget, men det svare ikke lige umiddelbart på hvem alle de her døde folk der er vendt tilbage indtil videre er ? :) de er der sikkert men kan bare ikke komme på dem og du har dem tydeligvis lige på tungen....så vidt jeg kan læse mig frem til, så er Coulson den eneste der faktisk er død og kommet tilbage, resten har jo været "faked deaths"
Gravatar

#5 kblood 4 år siden

#4 Faked eller ej, så lå de da op til at Loki døde, at Coulson døde, at Nick Fury døde... ja Loki og Nick Fury fakede deres deaths, men det ændre ikke helt på så meget vil jeg mene. Så var der Groot som døde... og så alligevel ikke, og så alligevel. Marvel folkene siger vidst at det... er på en møde Groots søn Groot der er med i Guardians of the Galaxy 2 og Infinity War.

Men om så ingen havde være døde i MCU før ville man nok ikke uanset have troet på at alle disse helte er døde. Der er ret mange måder hvorpå det kan siges at de ER døde, uden at de så rent faktisk forbliver døde. Tidslinjer, andre dimensioner, illusioner osv osv.

En ting er ret sikkert... flere af dem som døde står til at have kontrakt på flere film, så... et eller andet sker der. Jeg så en video der f.eks. lavede en pointe om at Dr. Strange ifølge The Ancient One ikke burde kunne se ud i fremtiden efter sin egen død. Så... han er åbenbart ikke død. Så er der det at i Marvel tegneserien, der blev de alle sammen hævet ind i soul stone delen af infinity gauntlet i stedet for at blive dræbt... det er så ikke sikkert at det er tilfældet i MCU. En anden teori er at det i stedet er reality stone delen der er blevet brugt, til at ændre på virkeligheden, og at det derfor er en form for illusion. Ligesom når Thanos laver våben om til bobler. Men dermed ville han så også kunne vælge at omgøre disse ændringer af virkeligheden.
Gravatar

#6 Mejse 4 år siden

#5 der er ret stor forskel på om nogen har faked deres death, eller faktisk er døde, men måske ikke så meget på den følelsesmæssige del, Groot var jo ikke død, bare du ved gjorde som planter nu engang gør :)

jamen jeg er ganske enig, der er masser af måder de kan komme tilbage på, og om de egentlig er døde eller ej (i de fleste tilfælde) er også uvidst, og alt muligt andet, ændre dog ikke på at vi ikke har så meget at gå efter andet end teorier, og så skabernes ord, om de så er troværdige eller ej er en anden snak, men det er det vi har :)

og så igen, ja noget sker der, men som de har sagt.....DET BEHØVER IKKE VÆRE LINEÆRT, vil sige de kan lave 36523626412 film med skuespillere på kontrakt, der bare foregår før de dør.

men ja det er da spændende hvad der sker, og jeg ved ikke om de er døde eller fanget eller whatnot, eller hvem og hvornår de kommer tilbage osv osv....ændre dog ikke på at sige at de har gjort "det" så mange gange, virker fjollet når de aldrig har gjort noget i denne stil, og at sige at man ved spiderman jo har en film mere, også virker fjollet, når de lige har givet en 100% han er død men vi kan gøre det plausible grund.....thats all im saying :)
Gravatar

#7 kblood 4 år siden

#6 Det er officielt udmeldt fra dem bag MCU at Groot ER død. Det er en "anden" Groot der nu er i MCU, og også derfor at han kunne vokse op på ny, i stedet for at være... mere voksen og vis som før.

Så ja, det kan måske godt siges at han gjorde som planter nu gør, men han er jo en plante med personlighed, hukommelse og minder. De er åbenbart alle væk hos den nye Groot. Lidt svært at gøre det tydeligt måske, når nu han aldrig siger andet end Groot :P

Selvfølgelig er der forskel på om karakterer kom tilbage fra faktisk at være døde eller ej. Der er der så Dr. Strange hvor en helt masse personer rent faktisk døde... men han skruede tiden tilbage og ændrede det. Og så Coulton selvfølgelig.

Så er der også det med Infinity Gauntlet... døde de rent faktisk? Det er jo en form for magi. Siden den ikke følger tegneserien ved vi ikke rigtigt hvilken sten som blev brugt til at gøre dette og derfor hvad der egentlig er sket, men ja, det bliver spændende at se i Avengers 4 hvad der egentlig er sket.

Eller måske vi finder ud af det allerede i Captain Marvel?
Gravatar

#8 Mejse 4 år siden

#6 mulighederne er mange :) lige meget hvad bliver det i hvert fald spændende :)

men ja havde glemt Dr. Strange, og Groot tja han er bare Groot :P

pointen var også bare at, der var masser der fandt følelses mæssige reaktioner frem på dødsfaldene, og ja få bliver nok overrasket når der sker skøre ting og sager, i 4eren og folk bliver genoplivet og andre dør og nogen lærer at hoppe på tungen, MEN ændre dog ikke på at det jo er helt anderledes end noget de har gjort før, og at de har en fin kontinuitets forklaring, så bare at konstatere, at alle regner med noget, eller at ingen er følelsesmøssigt investeret, eller at der kommer en spiderman 2 så de er fulde af fis, er noget fjolleri :)
Gravatar

#9 kblood 4 år siden

#8 Ja, der er da helt klart nogen som er følelsesmæssigt investeret. Det som jeg finder underligt, er bare at de påstår at de dødsfald skulle være permanente når det er ret tydeligt at de netop ikke er. Lidt et billigt trick.

Er nogen af dem permanente? Måske, men om de overhovedet er dødsfald er så spørgsmålet.
Gravatar

#10 Mejse 4 år siden

#9 tja det er jo muligt at dødsfaldene faktisk er permanente, men at alle der forsvandt under knipset ikke er døde....det er jo et meget smart loophole :P

men altså der er jo masser af muligheder for permanente dødsfald men at de samtidig vender tilbage.....hvis forreksempel spiderman er permanent død, men en 99,999999% samme spiderman bliver hentet fra et andet univers, er den vi kendte jo stadig død....så altså der er masser af loopholes....ville helt ærligt ønske de slet ikke havde kommenteret på det....bare lad folk brygge på deres teorier uden at give dem info....er meget mere underholdende, og overraskelses momenter er større :)

Skriv ny kommentar: