IGN Black Panther brøler Golden Globes 2019 / Filmz.dk

Medie i Golden Globes-brøler: Udråbte forkert vinder


Underholdnings-mediet IGN meddelte ved en fejl, at Marvel-filmen “Black Panther” vandt nattens Golden Globe Award for Bedste drama.

“Black Panther” vandt ingen priser ved nattens Golden Globes – se alle vinderne her.

Det modsatte kunne man ellers tro, hvis man følger underholdnings-giganten IGN på sociale medier.

Her udråbte IGN før alle andre “Black Panther” som vinder af en Golden Globe Award i kategorien Bedste drama. Der var bare ét problem.

Det var nemlig “Bohemian Rhapsody”, der vandt Bedste drama, imens “Black Panther” måtte gå tomhændet hjem fra nattens prisshow.

Men IGN følte sig altså på forhånd så sikre på MCU-sejr, at de havde forberedt en grafik med “Black Panther” som vinder.

En grafik, der blev offentliggjort, så hele verden et øjeblik troede, at Marvel Studios havde vundet nattens hovedkategori ved Golden Globes.

Det var som bekendt ikke tilfældet, og det bliver der netop nu gjort tykt grin med på de sociale medier.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Man skulle næstentro at de forventede at Black panter ville vinde.

Det mest sandsynlige er nok bare at de har forberedt forskellige sidera afhængig af hvem der vandt, og så er den med black panter ved en fejl blevet offentliggjort for tidligt. Der har vist også været nogen gange med sportsresultater, hvor der blev offentliggjort et fuldstændigt forkert resultat. Der var vist også en af X-faktor afgørelserne, hvor man offentliggjorde den KORREKTE vinder før stemmerne var talt op, hvilket gav konspirationsteoretikerne noget at lave.

Skriv ny kommentar: