Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at Harvey Dent, som blev spillet af Aaron Eckhart i “The Dark Knight”, led en trist skæbne i filmens finale.

Til trods for at filmen for mange virker ganske gennemskuelig på dette punkt, så er der alligevel opstået mange diskussioner om, hvorvidt Dent mon ikke kunne forventes at dukke op i en fortsættelse.

Eckhart har i tidligere interviews bekræftet, at hans karakter vitterligt er død, selv om han også har givet udtryk for, at han med glæde ville tage imod rollen igen, hvis Nolan ringede. Men da han i et nyt interview i forbindelse med sin aktuelle film, “World Invasion: Battle Los Angeles”, bliver spurgt ud om “The Dark Knight Rises”, så er han pludselig mere tvetydig.

Intervieweren beder ham bekræfte, at han aldrig vender tilbage i rollen, ikke engang for at medvirke i et flash-back eller i nogens fantasi. Eckhart svarer: ”Gør jeg ikke?” Han smiler bredt og fortsætter med et glimt i øjet: ”Jeg kunne umuligt afsløre det, hvis det var tilfældet.”

Om tvetydigheden skyldes, at Eckhart er træt af at blive konfronteret med spørgsmålet og derfor vælger at drille den pågældende journalist lidt, eller om det reelt skyldes Christopher Nolans berygtede tendens til at holde kortene meget tæt ind til kroppen, må foreløbig stå ubesvaret.

“The Dark Knight Rises” er sat til udgivelse i juli 2012.

Klik her for at læse flere nyheder om “The Dark Knight Rises”.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Leo DiCaprio 12 år siden

Jeg håber det fandme. Hans spillede så eminent i sidste akt som Two-Face. For ikke at snakke om at hans vansiring var så godt lavet, jeg har stadig det ansigt i mine marreridt.
Gravatar

#2 elwood 12 år siden

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at Harvey Dent, som blev spillet af Aaron Eckhart i "The Dark Knight", led en trist skæbne i filmens finale.

Er det ikke et deffinations spørgsmål? en spoiler er vel en spoiler 8-)

Den har vel ikke samme status endnu som Luke Skywalker og hans far's identitet 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 Riqon 12 år siden

#2 -

Men nu er det afsløret, så fremover kan vi omtale det, som om det er almen viden. :p

Føler mig pludselig forunderligt fri :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 elwood 12 år siden

8-)

Ahh så har jeg da lige et par film der skal spoiles, så snart de er afsløret er det jo ingen hemmelighed mere, og kan omtales som almen viden Naa j/k.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 Franky 12 år siden

Fedt hvis han vente tilbage i et senarie hvor batman forstiller sig ham give ham peptalks/ alt the crap om at byens forsvarer, ligsom Dexters far gør det i Dexter.
Gravatar

#6 Riqon 12 år siden

#4 -

Men vær sikker på at du får indsendt spoileren som nyhed. Ellers gælder det ikke.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 elwood 12 år siden

Ahh damitt!

Oh well må nøjes med og spoile ting på nettet som alle andre and take the Fall.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 Alex- 12 år siden

Synes det ville være ærgeligt hvis han skulle komme tilbage. For den sags skyld så jeg hellere Joseph Gordon-Lewitt spille Jokeren. Men begge døde i filmen og det ville virke underligt at få ham med da hans død var vigtig for filmens morale. Lad også Rachel overleve og filmen vil være totalt spoleret. Alle var fede karaktere I The Dark Knight men død er død. Iøvrigt er der så mange andre fede skurke i Batman historien så det ville være synd at spilde tiden på Two-Face.
Gravatar

#9 Batsy 12 år siden

8# Jokeren døde ikke i filmen :)?
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#10 minibitter 12 år siden

Jeg synes da også sagtens han kunne vende tilbage, hans død var kun vigtig at overbevise gothams indbyggere om, da de ikke skulle se at gode mænd kan gøre onde gerninger. Tror dog nu Nolan lader ham blive ude i hans sidste film.

Skriv ny kommentar: