Der har længe været rygter om, hvem der egentlig vil medvirke i “The Expendables 2”, og nu er et nyt stort et af slagsen dukket op. For ifølge direktøren bag det studie i Bulgarien, hvor “The Expendables 2” snart begynder optagelser, har en lang række stjerner i stilhed sluttet sig til filmen.

Se også: Plot og teaser-plakat til “The Expendables 2″.

Direktøren nævner i flæng de store stjerner, som tilsyneladende vil medvirke – og blandt navnene finder vi bl.a. Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris og John Travolta.

Hvorvidt, direktøren har ret, er svært at sige, da hans information med stor sandsynlig kan være baseret på en ønskeliste over skuespillere, der er forhandlinger med, men instruktøren Simon West (“Con Air”) er allerede på settet, hvorfor informationen muligvis kan være kommet fra ham og derfor have større sandsynlighed for at være sand.

Udover Schwarzenegger, Norris og Travolta nævnes også Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Mickey Rourke og Jason Statham.

Se også: ”Con Air”-instruktør kaster sig over “The Expendables 2″.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Morpheus 10 år siden

Det kunne være helt fantastisk hvis de også sluttede sig til det i forvejen FEDE cast der er. Kan slet ikke vente på denne 2'er!
Gravatar

#2 Bobby Singer 10 år siden

Jeg vil kun se 2'eren for at se hvor mange actionstjener de kan proppe ind i en film, da jeg desværre fandt 1'eren elendig til trods for 2-3 gode scener.

Forventningerne kunne ikke være lavere. ;)
Idjit
Gravatar

#3 Hr. Nielsen 10 år siden

The more the merrier....?.....Not really......Bedre action, tydeligere og bedre instrueret historie og et manus er vigtigere, så kan de for min skyld godt spare 5-6 af de gamle drenge her...
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#4 Bobby Singer 10 år siden

#3 Det lyder faktisk som en endnu bedre ide.
Idjit
Gravatar

#5 raylewis 10 år siden

and the oscar goes to........chuck norris-også ved at være længe siden han har haft gode filmroller-
Gravatar

#6 Lord Beef Jerky 10 år siden

Norris, Stallone, Schwarzenegger og Van Damme i en og samme film er mit gamle barndomsønske, så det kunne sgu være fedt!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#7 MonsTruz 10 år siden

1'eren var awesome!
Den underholde mig ualmindelig meget, og hvis de skuespiller kommer med i 2'eren, så bliver det wank fest of the year.
Gravatar

#8 Bobby Singer 10 år siden

#7 Det undre mig egentlig ikke...
Idjit

Skriv ny kommentar: