”Cowabunga!”

Paramount Pictures har bragt den eksplosionsglade filmskaber Michael Bay og hans produktionsselskab Platinum Dunes om bord som producer på den nye live-action-film om “Teenage Mutant Ninja Turtles”, der skal fungere som en ny start på en franchise om de kampkyndige mutantskildpadder.

Manuskriptet til den nye film om tilblivelsen af den heltemodige ninjakvartet fra Manhattans kloaker er udarbejdet af John Fusco, som til projektet har inddraget elementer fra den originale “Turtles”-tegneserie, der blev skabt af Peter Laird og Kevin Eastman i 1983.

Den originale sort/hvide tegneserie fik enorm succes, da den i 1987 blev omsat til en langt mere børnevenlig animeret tv-serie og en omfattende legetøjsfranchise.

New Line stod bag den første live-action-filmatisering i 1990. Denne blev fulgt op med med to fortsættelser, en live-action-tv-serie, en ny animeret tv-serie samt den computeranimerede spillefilm “TMNT”.

Der er endnu ikke annonceret en instruktør eller en officiel titel på filmen.

Se også: John Fusco skriver den nye “Teenage Mutant Ninja Turtles”.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 KayOzz 14 år siden

Cool.. Så bliver den i hvertfald ikke fattig på action..
Gravatar

#2 Geekalot 14 år siden

bare den kommer i 3D
Gravatar

#3 amadoR 14 år siden

.. og er mere mørkere. Så er pøblen glad.
Gravatar

#4 zamm- 14 år siden

Så er den film ødelagt, med alle de baysplosions!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#5 kireru 14 år siden

Åh nej.... Han kendte sikkert slet ikke til dem, til at starte med. Syntes sikkert det var en latterlig idé... "talking turtles? hell no" - så fik han smidt en masse penge hans vej også "great idea, lets make it...i'll write the story"

Gravatar

#6 natterjack 14 år siden

Hvorfor går alle ud fra, Michael Bay personligt har haft fingre i at hans firma fik projektet? Han er bare medejer af produktionsfirmet, og hvis man kigger på deres tidligere film, er de ikke særlig Michael Bay-agtige.
Gravatar

#7 filmz-T-bird 14 år siden

På papiret er ideen med TMNT lidt fjollet, og med Michael Bay ved roret bliver det ikke ligefrem nemmere, at tage det alvorligt
Gravatar

#8 MuManden 14 år siden

Det bliver uden mig, for jeg gider ikke at se de der frøer...
http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/profiles/MuManden
Gravatar

#9 Riqon 14 år siden

Overskriften er lidt misvisende, synes jeg. "Der er endnu ikke annonceret en instruktør eller en officiel titel på filmen." Der er altså stadig håb for de pizzaædende ninjapadder.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 natterjack 14 år siden

#9 Lige præcis.

Skriv ny kommentar: