Tilbage i 2009 producerede “Transformers”-instruktøren, Michael Bay, en genindspilning af den klassiske gyserfilm “Fredag den 13.” fra 1981 med den maskebeklædte Jason Voorhees i hovedrollen. Nu planlægger Bay så at gøre det endnu engang.

Se også: ”Fredag den 13.” får endnu et reboot

Versionen fra 2009 klarede sig udmærket kommercielt, men blev langt fra den succes, som man havde håbet på, og nogen efterfølger blev derfor aldrig søsat. Nu har Michael Bay så fået nyt blod på tanden og er klar på at forsøge sig endnu engang med den velkendte serie.

David Bruckner, som instruerede et segment til gyser-antologifilmen “V/H/S”, skal stå for at instruere filmen. Det har desuden tidligere været rygtet, at man ville forsøge sig med en found footage-udgave, som det kendes fra bl.a. “Paranormal Activity”-serien.

Om disse rygter viser sig at være sandt, kan man se, når filmen får amerikansk premiere fredag den 13. marts 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 MOVIE1000 10 år siden

Michael Bay laver igen en lort og tjener kassen på det.

Allerede en genindspild-ning på Fredag den 13. er i den grad unødvendig. Synes ikke at 2009 udgaven var dårlig, den havde en fed stil, ville dog hellere se en fortsættelse til den. Dog er jeg også interesseret i at se en Fredag den 13 med found footage, men så bliver det vel bare igen samme historie og kun den ene film i rækken. Så igen hvorfor ikke lave en fortsættelse med found footage i stedet?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 10 år siden

Det sidste remake var lort, så det er ok med mig, at de starter forfra igen. Med Michael Bay som producer forventer jeg dog ikke kvalitet, men jeg skal nok give den en chance på et tidspunkt.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#3 T. Nielsen 10 år siden

Originalen var ret dårlig (men havde dog en blæret slutning), selv i 80'erne og remaket endnu værre (og den havde ikke engang en blæret slutning). Med found footage elementet tilsat, lyder det som skal jeg under 1 på 10 skalaen for første gang:-)

Friday The 13th (1980) 3/10

Friday The 13th (2009) 1/10
Baby, it's cold outside
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 10 år siden

#3 aaah, originalen er en helt habil slasher. 2eren og 3 eren er også fine.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5 T. Nielsen 10 år siden

Ja det siges om originalen. Jeg har bare aldrig kunne få øje på hvorfor. Dens efterfølgere er dog langt værre. Har set rigtig mange, da en kammerat var stor fan og slæbte mig med i biffen og se dem og siden i hjemmebiografen og se/gense dem (foruden dem jeg selv har valgt at genset for morskabens skyld. Der er sgu noget næsten herligt ved sådan en omgang piece of crap:-)
Baby, it's cold outside
Gravatar

#6 Arnull 10 år siden

Den er fra 1980, ikke 1981. :-)

Skriv ny kommentar: