Du kommer aldrig til at se Michael Bay som instruktør på “Iron Man 4” eller “Man of Steel 2”. Han vil kun beskæftige sig med sine egne, originale film-universer.

Se også: Første trailer: Riddere, nazister og eksplosioner i “Transformers 5″

Michael Bay er ellers stor fan af superheltefilm, men han har ingen interesse i at træde ind i en allerede eksisterende franchise. Han vil selv:

”Jeg vil aldrig lave noget som den tredje i rækken af noget eller den anden i rækken af noget. Jeg skal lave mit eget, fordi det er mest sjov, når en rigtig instruktør skaber en verden,” siger Michael Bay til Collider.

Den snart “Transformers 5”-aktuelle instruktør afviser dog ikke helt. Han vil overveje det, hvis der bliver tale om et reboot, som han bestemmer over:

”Hvis du taler med Ridley Scott, så handler det om at skabe en verden. Steven Spielberg, skabe en verden. Det er det, det handler om. Hvis jeg skulle lave sådan noget, så ville jeg være nødt til at genskabe det på min måde.”

“Transformers: The Last Knight” får premiere d. 23. juni.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 David Munch 6 år siden

Fair nok.

Der er vidst heller ikke nok eksplosioner i DC/Marvels universer til Hr. Bay...
Gravatar

#2 Homer2000 6 år siden

Hans slips er i hvertfald originalt
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

Transformers, Turtles. Original vil jeg nok ikke ligefrem kalde ham...
Gravatar

#4 Troels91 6 år siden

Geekalot (3) skrev:
Transformers, Turtles. Original vil jeg nok ikke ligefrem kalde ham...


Han har da selv starte begge dele, så han overholder da hans egen udtalelse :)
Gravatar

#5 Geekalot 6 år siden

#4 Har han? Han har taget ideer fra tegneserier og tegnefilm og lavet dem til film. Det ikke anderleders en DC eller Marvel, ikk en en dyt anderledes.
Gravatar

#6 Peteryde 6 år siden

#4
Nu er han ikke Director på Turtles.. Men ja Transformers er jo særlig originalt. Men nu udtaler han vel heler ikke noget om originalitet. Men at han bare selv vil skabe han egen verden af fx Transformers. Istedet for hvis han lavede Iron Man 4 er bundet til at bygge på noget af det der er lavet i forvejen
Gravatar

#7 SiniSael 6 år siden

#6 Transformers original?!? WHAT?!?! Du ved den bygger på legetøj fra 80'erne som afledte en tegneserie, animationserie og animationfilm. Den er del af Hasbro filmatiseringer ligesom Battleship(filmatisering af brætspillet Sænke Slagskibe) så reelt meget meget lig hvad Marvel gør.

Det eneste rigtige gjort i hele den film serie var at caste Peter Cullen som hans glansrolle fra animation-serien.

Michael Bay er mange ting - talentfuld og original er ikke en af dem - Ganske givet han er ret god til action - det kan man dog ikke tage fra ham - men ikke overdreven talentfuld med det. På den måde er han ikke nogen John Woo imho.

Reelt tror at Marvel ikke gider Bay, er de enorme summer han vil have for jobbet
Gravatar

#8 Peteryde 6 år siden

#7 Det er da vist også lidt noget vrølv det jeg skriver.
(Men ja Transformers er jo særlig originalt) <-- Mangler et ikke et sted i den sætning. My bad

Det jeg prøver at forsøge at skrive er at han ikke overtager spillefilms universet fra nogen og at Bay kan skabe lidt sin egen verden af Transformers. Ved ikke om det er bedre skrevet end før.

Jeg er ganske klar over hvad Transformers legetøj er da jeg er kun er et par år yngre end dig. Det var vel alle drenges store kærlighed dengang, det var ihvertfald en af mine

Skriv ny kommentar: