Den britiske instruktør Rupert Wyatt har nydt stor succes med “Abernes Planet: Oprindelsen”, hvilket har højnet hans profil i Hollywood. Før han muligvis kaster sig over en fortsættelse til filmen, har han sat sig for at instruere den sande historie om KGB-officeren Alexander Litvinenko, der blev forgiftet og døde.

Se også: Ny trailer til “Shame” med Michael Fassbender.

Filmen hedder “Londongrad” og handler om Litvinenkos død i 2006, hvor han var blevet forgiftet med polonium-210 under et besøg på en restaurant i London, England, hvor han havde asyl, efter han i 90’erne kritiserede den russiske efterretningstjeneste. Før hans død på hospitalet beskyldte han Ruslands præsident Vladimir Putin for at have stået bag forgiftningen.

Michael Fassbender (“X-Men: First Class”) er lige nu i forhandlinger om at påtage sig hovedrollen som Litvinenko i filmen, der er skrevet af David Scarpa (“The Day the Earth Stood Still”) og produceres af Johnny Depp.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 PJP 12 år siden

do it, do it, do it, do it, do it, do it, do it, do it, do it, do it, do it, do it, do it, do it, PLEASE DO IT
Gravatar

#2 Goon 12 år siden

Det kan KUN blive bedre end Abernes Planet : Oprindelsen.
Gravatar

#3 the_paki_don 12 år siden

Det ville være en stor fejl. Der er ingen, der ville tro, at en sølle mængde polonium ville kunne dræbe Michael Fassbender.
Gravatar

#4 Takeshi_K 12 år siden

Goon (2) skrev:
Det kan KUN blive bedre end Abernes Planet : Oprindelsen.

Personligt ser jeg Rise of the Planet of the Apes som værende en af de få film som var ligeså spektakulær og underholdende som traileren lovede, men hver mand sin smag. Lidt ligesom X-Men: First Class og den første Iron Man film.

Det glæder mig til dels ogå at de planlægger en fortsættelse. Filmen blev jo rigtig god, så en fortsættelse ville være i gode hænder.

Det her projekt lyder bestemt interessant. Jeg har dog aldrig hørt om personen før, men Fassbender og Wyatt skal nok få noget godt ud af det.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)

Skriv ny kommentar: