CinemaCon fortsætter med at vise nyt spændende indhold fra filmens verden. Den kommende Taika Waititi-spillefilm “Next Goal Wins” har den samme charme og humor som instruktøren er kendt for.

Det er ikke alle fodboldhold, som er lige succesfulde eller har samme målsætninger. For Amerikansk Samoas fodboldhold var ønsket blot at spille fodbold; især efter et nådesløst nederlag 31-0 til Australien i 2001. Op til VM i fodbold 2014 havde fodboldholdet imidlertid et håb om at være gode nok til bare at være med. Med hjælp fra en lettere alkoholisk fodboldtræner, Thomas Rongen (Michael Fassbender), forsøger de at ramme målet.

Det er en taberhistorie af høj kaliber, som Waititi har sat sig for at indspille. Selvom instruktøren er prisvindende, driver han også taberhistorien yderligere ved at fremhæve alle de gange, han har tabt en velanset pris. Det er selvironi fra instruktørens side og med til at sætte tonen for en film med ambitioner og humor i højsædet.

Udover Fassbender finder vi også Elisabeth Moss (“The Handmaid’s Tale”), Oscar Kightley (“Sione’s 2: Unfinished Business”), Uli Latukefu (“Marco Polo”), Rachel House (“Thor: Ragnarok”), David Fane (“Our Flag Means Death”), Beulah Koale (“Hawaii 5-0”), Chris Alosio (“Talk to Me”), Taika Waititi (“JoJo Rabbit”), Will Arnett (“Bojack Horseman”), Rhys Darby (“Flight of the Conchords”) og debutanten Kaimana på rollelisten.

“Next Goal Wins” er skrevet af Waititi og Lian Morris (“The Inbetweeners”). Filmen distribueres af Disney og får dansk premiere den 7. december 2023.

Disney har masser af film og serier planlagt. Se hele listen herVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: