Det ville have været lidt af et scoop for Marvel. At få en tidligere Batman til at spille hovedskurken i deres reboot af “Spider-Man”. Men sådan skulle det ikke gå. Michael Keaton er ikke interesseret i rollen.

Se også: ”Batman”-skuespiller i spil som “Spider-Man”-skurk

Det er Deadline, der nu erfarer, at den tidligere DC Comics-skuespiller har takket nej til Marvel og sandsynligvis skurkerollen som den ældre Vulture, der kan hive ungdommen ud af folk.

Dermed fortsætter Marvel med at lede efter deres hovedskurk, som skal spille op til unge Tom Holland, der er ny i rollen som Peter Parker og Spider-Man.

“Spider-Man: Homecoming” får premiere d. 7. juli i 2017.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Tegningen 8 år siden

Jeg håber altså de går en anden vej end Vulture. Han har jo aldrig været særlig nævneværdig skurk.
Gravatar

#2 Alex- 8 år siden

Det kan godt være at det er flippet, men jeg håber at de giver sig i kast med Six Arms Saga. I animated series spiller Vulture en væsentlig rolle, derudover medvirker Punisher, Morbius, Curt Conners/Lizard og Kraven. I Ultimate Spidermans version af Six Arms Saga medvirker Taskmaster også, som Marvel netop i sidste uge fik rettighederne tilbage på.
Det er selvfølgelig i overkanten med alle dem, men der er mulighed for en fed film hvis de tager udgangspunkt i den.
Gravatar

#3 Mr AC 8 år siden

Jeg håber også de finder en anden (hoved)skurk end Vulture - jeg har aldrig set ham som andet end et kuriosum og overlevering fra Spidermans spæde start i 1960'erne.

Jeg ville elske at se Doctor Octopus igen, Alfred Molina var i mine øjne klart en fantastisk Doctor Octopus.

Alternativt så kunne man i mine øje bygge noget interessant op omkring enten The Jackal eller Hobgoblin og er man i gang med en ny trilogi kunne man med fordel bruge hoved-skurken på samme måde som man brugte Blofeld i James Bond, hvor han slipper væk i en film eller to for så at møde sit endeligt i slutningen - at finde en ny (hoved)skurk til hver film bliver lidt ensformigt
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#4 Geekalot 8 år siden

Så hellere Green Goblin, har altid syntes han var en bad ass skurk :)

Skriv ny kommentar: