Han var DC Comics-mand i slutningen af 1980’erne og i begyndelsen af 90’erne. Som Tim Burtons Batman i “Batman” og “Batman vender tilbage”. Nu skifter Michael Keaton måske til rivalerne Marvel. Som skurk!

Se også: Ny trailer: Spider-Man viser sig frem i “Captain America: Civil War”

Det er Variety, der skriver, at Marvel Studios gerne vil have Keaton til at spille skurken i det kommende reboot af “Spider-Man” med undertitlen “Homecoming”.

Som Filmz kunne fortælle i går, så bliver “Homecoming”-skurken meget muligt den ældre Vulture – en fugleskurk, hvilket passer helt perfekt til Keaton, der spillede titelrollen i “Birdman”.

Takker Michael Keaton ja til rollen, så skal han spille over for Tom Holland som en ung udgave af Spider-Man, der får Marisa Tomei som Tante May.

“Spider-Man: Homecoming” får premiere d. 7. juli i 2017.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Alain 8 år siden

Alriiiight! :)
Gravatar

#2 Alex- 8 år siden

Som Vulture??? Det kan jeg ikke lige se.
Det er så træls for har længe glædet mig til at se Vulture på det store lærred, hvor jeg altid havde håbet på at han skulle spilles af Ben Kingsley eller Pete Postlethwaite, men desværre er Kingsley allerede 'The Mandarin' i MCU og Postlethwaite er nok svær at få fat på nu...
Derudover har en anden pipfugl, Falcon, også fået så meget opmærksomhed at en skurk med samme evner vil være kedelig.
Jeg havde håber at de istedet for havde brugt Shocker eller Mysterio. :( Ellers måtte de gerne bruge Morbius (har forbindelse til Vulture) og her igennem introducere en ny Blade.
Gravatar

#3 Driver 8 år siden

#2

Sam Raimi ville have hyret John Malkovich som Vulture, men så skreg folket efter Venom og Sony bukkede under...Fuck jer Sony!

Postlethwaite kunne også have været cool, ja. RIP.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#4 jamiemsm 8 år siden

#2

Ben Kingsley var vel ikke rigtigt "The Mandarin" :P

og med mindre jeg husker forkert er en meget vigtig ting med vulture ikke at han kan absorbere ungdommen fra folk eller var det kun i den gamle animated spiderman :)?

hvis han kan vil jeg da tro at de skal have to skuespillere til at spille vulture
Gravatar

#5 Kviesgaard 8 år siden

#4

Mig bekendt var den egenskab kun i Spiderman: The Animated Series ( som efter min egen personlige mening var ganske god ). Husker jeg serien ret, så var det vist noget med, at det med at suge ungdommen ud af Spiderman, vist nok involverede en eller anden magisk stentavle fra et eller andet inka-lignende samfund.

Ret mig hvis jeg tager fejl. Det er skrevet ud fra hukommelsen, og Spiderman: The Animated Series har efterhånden en del år på bagen.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 Jach 8 år siden

#4 Nej, det var han ikke. Der er en kortfilm der viser det "Hail to the King" :)
#5 Det er korrekt.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: