Den walisiske skuespiller Michael Sheen skal spille rollen som vampyren Aro i “New Moon”, fortsættelsen til hittet “Twilight”.

Instruktøren Chris Weitz har ivrigt forsøgt at få Sheen castet til rollen som Aro, der er lederen af den italienske vampyrklan Volturi.

”Michaels rolle er så vigtig, fordi han er overhovedet for alle vampyrer. Aro er på overfladen en meget elskværdig og venlig vampyr, men under overfladen er han en kolossal trussel,” fortæller Weitz.

Det forlyder, at den 40-årige skuespiller vil modtage sit hidtil største honorar – 5 mio. pund (svarende til ca. 40 mio. kr.) – for rollen i “New Moon”.

Michael Sheen har tidligere haft succes i film som “The Queen” og “Frost/Nixon” og vil 24. april kunne ses i en anden vampyrfilm, “Underworld: Rise of the Lycans”, hvor han spiller varulv.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Lady Arwen 11 år siden

Faktisk ret nice! Han er jo en rigtig dygtig skuespiller og han er da lidt vamp. agtig... :) Åh skal også have læst den bog færdig nu...
Doctor Who <3
Gravatar

#2 tiany 11 år siden

Elsker det faktum at Summit Entertainment, gerne vil holde budgettet på niveau med Twilight, dvs. omkring $37 mio. og derfor fyrer Cathrine Hicks som instruktør, fordi hun ikke vil holde det budget.
For derefter at gå ud og ansætte Michael Sheen i en birolle(godt nok en betydningsfuld en, men stadig) til den dejlige sum af omkring $7.4 mio.
Det tager da lige en stor bid af budgettet, som de nok burde bruge på effekterne.
Jeg har slet ikke lyst til at vide hvad Dakota Fanning får for sin rolle.

Men når alt kommer til alt, er Michael Sheen et udemærket valg.
Valar morghulis
Gravatar

#3 filmz-NENA-fan 11 år siden

Glæder mig til filmen, da jeg er ved at læse New Moon på dansk NY MÅNE fed bog, jeg blev total vild med filmen Twilight og fik bogen af min kæreste, så jeg kastede mig over den næste bog i rækken og skal selvfølgelig have de resterende c",)
Gravatar

#4 loki 11 år siden

Jeg tror det bliver svært at undgå disse kommende film, men som fan af bøgerne, og efter makværket af den første film, bør man nok prøve.
www.peakoil.dk
Gravatar

#5 tiany 11 år siden

#4 Ja, det giver jeg dig ret i.
Desuden så håber jeg da slet ikke de filmatisere Breaking Dawn, for den burde aldrig have været skrevet. I hvert fald burde fru. Meyer have brugt mere tid på den, i stedet for at blive presset til en tidlig udgivelse af forlaget.
Valar morghulis
Gravatar

#6 loki 11 år siden

Ah det er sjovt, jeg syntes Breaking Dawn var en af de bedste i serien. Det var forfriskende og ganske sjovt at
høre Jacobs "stemme" i stedet for hun at få det fra Bella's side. Den var naturligvis temmelig ekstrem, men den virkede nu ganske godt - naturligvis subjektiv holdning.
www.peakoil.dk
Gravatar

#7 filmz-gentlemanfinn 11 år siden

man kan da håbe de også bruger lidt flere penge på menus denne gang, fordi twillight var da en rodebunke uden lige.
Gravatar

#8 tiany 11 år siden

#6 Der er man heldigvis så forskellig. Jeg havde bare en diskution mig en anden twilight fan, om at bogen virker meget forhastet. Man kunne fint have lavet to bøger ud af plottet til Breaking Dawn. Det vi savnede lidt var
at Bella måske ville have lidt større problemer med at tilvende sig det nye liv, i stedet for det bare er 'hey du er skabt til at være vampyr'. Desuden synes jeg at tingene lige pludselig bliver lidt for out-of-character, Bella virker slet ikke som den samme person, som hun gjorde i de andre bøger. Og ja man udvikler sig, men stadig.

Jeg synes nu også at det at høre Jacobs vinkel var godt, faktisk den bedste del af bogen. I sidste del går det hele bare overgevind.


Valar morghulis

Skriv ny kommentar: