Mike Flanagan vil instruere en ‘radikalt ny tilgang’ til ‘The Exorcist’-franchisen, som ikke vil være en ‘Believer’-efterfølger

David Gordon Green instruerer ikke længere de tidligere planlagte to næste film i gyserfranchisen, som Blumhouse brugte $400 millioner på.

‘The Exorcist’ er på vej i en ny retning. Blumhouse og Morgan Creek har udpeget Mike Flanagan (‘The Haunting of Hill House’, ‘Doctor Sleep’ og ‘Hush’) til at skrive, instruere og producere en ‘radikalt ny tilgang’ til gyserfranchisen, og det vil ikke være en efterfølger til den kritikerudskældte ‘The Exorcist: Believer’ fra sidste år.

David Gordon Green havde oprindeligt planer om at lave en trilogi af film, der ville fortsætte historien fra den originale ‘Exorcist’-film, med tilbagevendende stjerne Ellen Burstyn, men de efterfølgere er ikke længere i tanke, og Green trak sig tilbage i januar. ‘Believer’ floppede med kun $137 millioner på det globale billetkontor efter at Blumhouse angiveligt brugte $400 millioner på at erhverve franchisens IP-rettigheder.

Den nye ‘Exorcist’-film, som endnu er uden titel og premieredato, vil være en helt ny historie, men stadig sat inden for ‘Exorcist’-universet.

Flanagan har arbejdet sammen med Blumhouse tre gange tidligere, inklusive skrivning og instruktion af ‘Oculus’ (2013), ‘Hush’ (2016) og ‘Ouija: Origin of Evil’ (2016). Han har tidligere instrueret miniserien ‘The Fall of the House of Usher’, og hans sidste film var 2019-spinoffen af ‘The Shining’ kaldet ‘Doctor Sleep’. Han er i øjeblikket ved at afslutte ‘The Life of Chuck’ baseret på en Stephen King-novelle.

Green instruerede ‘The Exorcist: Believer’ med håb om at gøre for den franchise, hvad han tidligere havde gjort for at revitalisere ‘Halloween’, hvor han bragte originalstjernen Jamie Lee Curtis tilbage for at fortælle den fortsatte historie om Michael Meyers.

Anmeldelserne for filmen var brutale, men det hjalp heller ikke, at Taylor Swift besluttede at udgive sin ‘Eras Tour’ koncertfilm i biograferne samme dag, som ‘Believer’ skulle have premiere, hvilket tvang Blumhouse til at ændre deres udgivelsesplaner.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: