FBI undersøger “Joker”-planer – ekstreme incels er inspireret af Jokeren.

Militæret i USA advarer nu tropperne om risiko for masseskyderier i forbindelse med premieren på “Joker”.

I en email til hærens ansatte bliver det anbefalet på forhånd at identificere to flugtruter, hvis man tager i biografen for at se Guldløve-vinderen.

Hvis der udbryder skyderi til “Joker”, så anbefaler militæret følgende reaktion: Løb, skjul, kæmp.

Først og fremmest skal man forsøge at flygte. Hvis det glipper, så gem dig – kæmp, hvis du bliver fundet.

Hærens advarsel kommer, fordi FBI har registreret aktivitet på ‘dark web’, hvor såkaldte incels diskuterer mulighederne for en massakre i forbindelse med premieren på “Joker”, skriver Gizmodo.

Myndighederne i Texas har angiveligt fået troværdige efterretninger om angrebsplaner imod en ukendt biograf i forbindelse med “Joker”-premieren.

Incel-miljøet består blandt andre af voldelige kvindehadere, der lever i ufrivillig cølibat. Denne gruppe idoliserer Joker-karakteren, som tilsyneladende er glad, men til sidst kæmper tilbage imod dem, der har mobbet ham.

Én biograf i USA har allerede fravalgt at vise “Joker” – læs om det her.

“Joker” får dansk premiere d. 3. oktober.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Skræmmende hvis man bor der. Endnu mere skræmmende at forældre ser det som en naturlig eller nødvendig ting at købe skudsikre skoletasker til deres børn.
Gravatar

#2 Geekalot 2 år siden

Hvor ville jeg hellere være amerikansk statsborger. Men deres religion til våben, skræmmer mig godt nok.... plus deres uvidenhed.
Gravatar

#3 Warbeard 2 år siden

Kan vi ikke godt lade være med at bruge ordet 'incels' u-ironisk?
Gravatar

#4 Gridlock 2 år siden

#3 Hvorfor det vil jo betyde vi har mistet endnu en syndebuk og muligvis skal til og forholde os til virkeligheden og de problemer der er.
Du ved udmærket godt at det går så sandelig ikke, så hellere skyde skylden på incels, Trump supports, højrefløjen, white supremacists og folk der bor i deres forældres kælder det er meget nemmere end og skulle forholde sig til virkeligheden.
Gravatar

#5 Mejse 2 år siden

#4 hold nu op det er ikke problemet, eller det er kun halvedelen af problemet den anden halvdel er folk som dig som skyder alt skylden på alt det du altid gør, ekstremerne er problemet og i er allesammen åndssvage :D
Gravatar

#6 Gridlock 2 år siden

#5 Er du så også inkluderet?

Gravatar

#7 Mejse 2 år siden

#5 nej for jeg er ikke i nogen af ekstremerne, jeg er åndssvag af andre grunde :) i modsætning til begge ekstremer giver jeg ikke grupper af den ene eller anden art skylden, ej heller tror jeg at nogen af siderne dit eller dat eller bla bla bla, som du altid kaster dig ud, jeg synes begge ekstremer er lige idiotiske og ingen af dem har tilnærmelsesvis fat i noget brugbart :) ej heller tror jeg alle der er uenige med mig er i den modsatte ekstrem :) så nej inkluderer ikke mig selv, læg mærke til jeg aldrig har sagt noget tilnærmelsesvis ekstremt i forhold til dem du altid snakker om som roden til alt skidt, jeg har bare været uenig med dig og andres ekstremer til den anden side :) ret stor forskel
Gravatar

#8 FelixtheAvenger 2 år siden

Nu er jeg nysgerrig. Den film SKAL ses.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#9 OliverDK 2 år siden

Det er måske vigtig at pointere at det eneste reelle forskning der er lavet på 'incels' viser at dem der begår uhyrlighederne har psykiske lidelser, som mange incels generelt har. Det er en vigtig detalje at få med.

Den heldigvis ekstrem lille gruppe af dem der begår massemord er direkte selvmordstruet/kombineret med en psykisk lidelse og de har måske mere brug for en udstrakt hånd fra samfundet til at få den ekstrem nødvendige hjælp de har behov for i stedet for den udskamning der pt sker af dem fordi det passer ind i nogle menneskers politiske narrativ om 'hadfulde hvide mænd'.

For det sidste skal jo nok afhjælpe problemet. For når der sidder afstumpede mennesker i miljøet og opfordrer dem til disse uhyrligheder er udskamning nok ikke ligefrem forbyggende for en alvorlig psykisk syg med selvmordstanker.
Gravatar

#10 Mads47 2 år siden

USA problem udmunder sig ikke kun i deres våbenkultur, men også deres generelle health care. Som #9 siger er mange "incels" individer der er med mange forskellige psykiske lidelser der er er svigtet af samfundet. Hvis man skal komme alt den meningsløse vold til livs er man nød til at angribe problematikken på flere punkter.

Det er både på våben lovgivningen, en totalt omstrukturering af deres Health Care pakke og en anden mentalitet end den amerikanske romantiske glorificering af Egne lykkes smed.

I bund og grund burde USA have en revolution der gør op med det nuværende politiske system hvor staten tjener de store corporations, frem for folket.

Skriv ny kommentar: