Alejandro Jodorowsky er ikke imponeret af Denis Villeneuves trailer til “Dune”.

Denis Villeneuve valgte at hylde Alejandro Jodorowskys ufærdige “Dune” med en Pink Floyd-sang i traileren til den kommende filmatisering af Frank Herbergs sci-fi-univers.

Netop Pink Floyd skulle have været en del af Alejandro Jodorowskys ambitiøse “Dune”-filmatisering i 1970’erne sammen med Mick Jagger og Salvador Dali.

Men Jodorowskys vilde projekt blev aldrig til virkelighed. Nu kommenterer instruktøren den nye “Dune”-trailer:

”Jeg så traileren. Den er meget godt lavet. Man kan se, at det er en industriel biograffilm, at der er mange penge, og at den er meget dyr… Og det er problemet: Der er ingen overraskelser. Formen er identisk med det, der laves overalt. Lyset, skuespiller, alt er forudsigeligt,” siger Alejandro Jodorowsky ifølge Le Point Pop.

Jodorowsky er bedst kendt for sine syrede 1970’er-værker som “El Topo” og “The Holy Mountain”.

Læs også ‘Trailer-musik er en hyldest til ufærdig “Dune”‘.

“Dune” er aktuelt premieresat til den 17. december.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Dalgaard 1 år siden

Men den her bliver i det mindste til noget...
Gravatar

#2 BlackJesus 1 år siden

Usmagelig kommentar, når den udelukkende kommer af en trailer. Virker til at han har lidt ondt et vist sted.
Gravatar

#3 Mads47 1 år siden

Jeg glæder mig, tænker også at det kunne være at man skulle læse bøgerne, når man har fået afsluttet Witcher: Time of Contempt.
Gravatar

#4 Dalgaard 1 år siden

Hvor mange bøger er der, og hvilken er den første og "rigtige" at læse?
Gravatar

#5 Einherje 1 år siden

#4

“Dune”, “Dune Messiah” og “Children of Dune” konstituerer den originale trilogi. Der er vist en række bøger mere, skrevet af hans søn Brian Herbert, som jeg selv har til gode.
Gravatar

#6 Gorman 1 år siden

Kritik fra en kollega på baggrund af en trailer...
Usympatisk!
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Gridlock 1 år siden

#5 Frank Herbert skrev følgende bøger Dune, Dune Messiah, Children of Dune, God Emperor of Dune, Heretics of Dune og Chapterhouse: Dune.
Den sidste bog endte med en cliffhanger og desvære døde Frank Herbert inden han kunne nå og skrive den næste bog i sagaen.
20 år senere udgav hans søn Brian Herbert en efterfølger som han havde skrevet i samarbejde med Kevin J. Anderson, ud fra de noter som hans far efter sigende efterlod sig.
De bøger han udgav var Hunters of Dune og Sandworms of Dune.
Derefter har han skrevet et par prequel serier.

Blandt fans er Brian Herberts bøger en smugle kontroversielle, siden de ikke helt liner op med hvad der blev hinted i de andre bøger og andre gange går de i en helt anden retning og passer ikke ind i det originale universes lore.

Gravatar

#8 Einherje 1 år siden

#7

Jeg mangler i så fald at læse tre bøger af Frank Herbert. Det er ligesom juleaften :-D
Gravatar

#9 Einherje 1 år siden

#1 og #2

Personligt glæder jeg mig sindssygt meget til Villeneuves version af Dune og tror ikke Jodorowskys version var faldet i min smag. Men det er svært at tage fra Jodorowsky, at alt han har lavet i sin karriere er enestående på sin egen, temmelig skæve måde. Jeg kan anbefale at se den fantastiske dokumentar "Jodorowskys Dune", hvis I da ikke allerede har gjort det. Det er en vild rejse ind i hans sind og den tegner et godt billede af, hvad der kunne have været. Flere af de kreative kræfter han formår at få samlet, ender i sidste ende med at blive instrumentale i forbindelse med produktionen af Ridley Scotts "Alien", hvilket da er meget sjovt.

#10 [ikke godkendt bruger] 1 år siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: