Gudernes ballademager gør klar til en ny rejse gennem tid og rum med den nyeste trailer til “Loki” Sæson 2.

Efter en spændende første sæson, som endte med noget af en cliffhanger, er anden sæson af “Loki” langt om længe ved at være i sigte.

Her tager Tom Hiddleston endnu en tørn i rollen som Thors adopterede bror, der for alvor satte skuespillerens navn på Hollywoods landekort. Sammen med sig tager han Owen Wilson som fanfavoritten Mobius og Sophia Di Martino som Lokis kvindelige pendant, Sylvie.

I den nye sæson følger vi den nordiske gud, som sammen med Mobius og et hold af nye og tilbagevendende karakterer må navigere fortid, nutid og fremtid i deres søgen efter Sylvie, dommer Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) og det animerede ur Miss Minutes (Tara Strong).

Missionen gøres dog tilsyneladende ikke nemmere af, at Loki bliver ved med at “time slippe” og ufrivilligt rejse gennem tid og rum.

Jonathan Majors, der brillerede i første sæson som He Who Remains og siden i “Ant-Man: Quantumania” som Kang the Conqueror, vender tilbage i Sæson 2 i rollen som Victor Timely. Det har længe været planen, at skuespilleren skulle være den nye store skurk i MCU, men hans fremtid i superhelteuniverset står uklar, efter han blev arresteret for overfald på en kvinde, mens andre anklager siden har været rettet mod ham.

Læs også: “‘Creed’- og Marvelstjerne Jonathan Majors arresteret for overfald på kvinde”

“Loki” Sæson 2 kan ses på Disney+ den 6. oktober.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: