En efterfølger til Pixars populære animationsfilm “Monsters, Inc.” har længe været under opsejling. Filmen, der tilbage i januar blev officielt annonceret, har nu fået titlen “Monsters University” samt tilknyttet en instruktør.

Se også: ”Monsters, Inc. 2″ bliver en prequel.

Det er Dan Scanlon, som tidligere har instrueret “Biler”-kortfilmen “Mater and the Ghostlight” og har været story-artist på “Biler” og “Toy Story 3”, der har fået tjansen som instruktør på filmen.

Det forventes at Billy Crystal og John Goodman vender tilbage i rollerne som Mike og Sully i “Monsters University”, hvor vi denne gang følger de to monstres ophold på skræmme-universitet, fra før de blev kendt som det bedste skræmmehold, hvor de lærer hvordan man gør børn bange.

“Monsters University” står på nuværende tidspunkt til at skræmme store og små i biograferne hen imod slutningen af 2012.

Læs Filmz’ dvd-anmeldelse af “Monsters, Inc.”Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Magnus apel 11 år siden

Jeg glæder mig faktisk til og se hvad de finder på! :D
Gravatar

#2 Morpheus 11 år siden

Can't frickin' wait!!!
Gravatar

#3 moulder666 11 år siden

MIKE WAZOWSKI!

Hehe - Monsters Inc havde virkelig nogle træffere (bl.a var jeg også ret vild med The Agreeable Snowman) - Det var dog i perioder ret svært at ignorere den sødsuppehistorie de havde kørende - den kunne godt blive lidt kvalm engang imellem!

Jaja - det er jo nok også min egen fejl for at holde af Pixar, der også skal henvende sig til børn....
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#4 Magnus apel 11 år siden

#3

Det er da ikke nogen fejl.. :D
Gravatar

#5 Patte 11 år siden

Gonna be gooooooooooooood
Gravatar

#6 StarWarsFan11384EB 11 år siden

Jeg synes det er fedt at de laver den som en prequel. Det ville være kedeligt hvis den kun gik ud på at de skulle få børnene til at grine.
Gravatar

#7 StarWarsFan11384EB 11 år siden

Jeg forstår bare ikke hvorfor de ikke hyrer Pete Doctor som instruktør.
Men vi må se om Dan Scanlon er god.

Skriv ny kommentar: