Der er godt nyt i vente for fans af komikerne bag “Monty Python”, da alle de nulevende medlemmer står til at blive genforenet i instruktør Terry Jones’ nyeste filmprojekt.

Se også: Terry Gilliam: “Watchmen” skulle have haft et spark i røven.

Filmen bliver en blanding af live-action og CGI og får titlen “Absolutely Anything”. Indtil videre har John Cleese, Michael Palin og Terry Gilliam sagt ja til at medvirke, mens Eric Idle stadig er i forhandlinger. Det sidste “Monty Python”-medlem, Graham Chapman, døde af kræft i 1989. På trods af at medlemmerne bliver genforenet, udtaler Jones, at det ikke er en decideret “Monty Python”-film.

“Absolutely Anything” omhandler en gruppe rumvæsner, der giver en jordbo evnerne til at gøre hvad som helst, bare for at se hvor meget kaos han derved kommer til at skabe på jorden.

Planen er, at “Monty Python”-medlemmerne ikke kommer til at medvirke som sig selv, men derimod ligger stemme til rumvæsnerne. Også på rollelisten er Robin Williams, som ligger stemme til en talende hund, der er en af de eneste, som har en idé om, hvad der foregår.

“Absolutely Anything” er skrevet af Jones og Gavin Scott over de sidste to årtier og bliver produceret af Mike Medavoy (“Life of Brian – Et Herrens Liv”). Produktionen går i gang til foråret.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Barry Lyndon 8 år siden

Fantastisk nyhed! Håber det bliver "something completely different".
Gravatar

#12 BN 8 år siden

Barry Lyndon (11) skrev:
Fantastisk nyhed! Håber det bliver "something completely different".


The larch?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: