Moviola er en ny artikelserie her på filmz.dk, som vil dukke op fra tid til anden. Den første udgave koncentrer sig om Mel Gibsons “The Passion of the Christ”; om hvordan filmen har delt vandene og skabt et enormt hysteri. Er filmen virkelig så realistisk som det forlyder, og hvad har Gibsons Jesus med Terminator at gøre?

Klik på overskriften for at læse artiklen, som indeholder spoilere.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#21 filmz-Martin Schou 18 år siden

#20 Kadann:
LOL ... jeg læste lige hele din post som "jyde" og ikke "jøde". Kunne ikke lige se pointen i den :-)
I'm not left-handed either.
Gravatar

#22 filmz-karlerminven 18 år siden

Sorry maniac.dk (#12) jeg mente ikke det på en ond måde, selvom det godt kunne lyde sådan! Jeg kender ikke selv nogen jøder, og ved egentlig heller ikke særlig meget om dem, så det skal nok passe at de bliver sure hvis jeg kaldte hebraisk for et arabisk sprog. Jeg giver op jeg tror sku alligevel at i har ret! Det kan godt være det lyder latterligt, men jeg spurgte lige min mor, og hun mener at det altså er hebraisk de taler i filmen, men det kan da godt være de ikke taler det! Og de taler jo også hebraisk i Israel nu, så det kunne da godt være at det var hebraisk! jeg mener da i hvert fald at de taler hebraisk der nede, gør de ikke ???
----
What is a not-joke?
Gravatar

#23 maniac 18 år siden

#22 Ahh jeg kan ta' det :)
Men jo, jeg ville da syntes det ville være logisk hvis jøderne talte hebraisk i filmen... Og imdb siger der tales hebraisk, så skal vi ikke regne med det :)
Gravatar

#24 filmz-karlerminven 18 år siden

K... vi glemmer bare vores lille diskution... for jeg tror sku aldrig vi får afgjort lortet alligevel hvis nogen siger at de taler hebraisk og andre siger det modsatte...

Den eneste måde vi kan få løst problemet med sikkerhed er enten at spørge Paven, Mel Gibson eller rejse 2000 år tilbage og spørge Jesus selv !
----
What is a not-joke?
Gravatar

#25 Noccio 18 år siden

klamt?
Gravatar

#26 filmz-The Omen 18 år siden

Er det ikke at overdrive en smule?

- det er for helvede en film!, og en god én til og med. Så lad det være ved det. Latterlig gør Ringenes Herre i stedet med sådan noget pjat.
Don't waste my motherfucking time.
Gravatar

#27 Michael Andersen 18 år siden

#26 ??
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#28 filmz-Horn 18 år siden

Under alle omstændigheder ved man at Jesus i virkeligheden ikke talte hebræisk, men aramæisk.
Kun den jødiske overklasse og ypperstepræstene talte hebræisk.
I dag tales aramæisk af mindre kristne grupper i Syrien og Libanon, mens hebræisk er det officielle sprog i den nutidige stat Israel.

Ha, work it honney!
Den der glemmer historiens gang,
er forevigt dømt til at gentage den.

Skriv ny kommentar: