Når de store film har premiere, så har de det i biografen. Og kun i biografen. Sådan har det altid været. Men måske ikke meget længere. Sean Parker, der er Napster-grundlægger, tidligere Facebook-formand og nuværende bestyrelsesmedlem hos Spotify, arbejder nu på at få premierefilm til hjemmebiografen.

Se også: Det digitale filmsalg i Danmark er i fremgang

Det bliver dog ikke billigt. Prisen skal ligge på 50 dollars, hvor 20 dollars går til filmselskaberne for at stille deres biografpremierefilm til rådighed ved streaming hjemme i privaten i to døgn. Desuden skal der investeres i en boks til 150 dollars, som skal tilbyde den nye service.

Derudover får køberen to biografbilletter med i købet, så de ikke vendes af med at gå i biografen, som biografejerne frygter ved den måske kommende ordning.

Parkers nye IT-eventyr går under navnet The Screening Room, og der skulle være seriøs interesse fra filmselskaber som Universal, Fox og Sony, skriver Variety.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Geekalot 6 år siden

Ja fatter heller ikke man vil give biograferne penge for det. Spar de penge og sænk prisen på filmene. så skal det nok blive et hit. Men der vil blive ryddet op i biograferne, men sådan er det jo med alting.
Folk de vil i biografen vil stadig gå i biografen, os der hader biografen, vil også få lov at se filmene på premiere dagen. Men at tage 300% mere for en film på streaming en ved en film der skal i biografen giver absolut ingen mening. Det er dyrt at holde en biograf kørene, det er altså ikke lige så dyrt at holde streaming servere til at køre.
Gravatar

#12 Kim Pedersen 6 år siden

De amerikanske studier vil da også have prisen meget højere op for at deltage.

Skriv ny kommentar: