I en tid, hvor det er svært for nye tv-serier – og serier i det hele taget – at klare sig igennem en hel sæson og blive fornyet til endnu én, er NBC’s krimi-drama “Life” nu kommet igennem nåleøjet og har fået en sæson bestilt.

“Life”, der har Damian Lewis i hovedrollen som detektiv Crews, handler om Crews’ liv, efter han har været i fængsel i 12 år for nogle mord, han ikke begik. Man følger ham i hans dagligdag som politibetjent og de opgaver, som han kommer ud for, samtidig med at han foretager sin egen personlige efterforskning omkring, hvem det var, der fik ham anklaget for mord og hvorfor.

Serien klarede sig middelmådigt i USA med sin første sæson, der blev vist om fredagen. “Life” havde i gennemsnit 5,9 millioner seere per afsnit. Nu vil NBC så rykke serien frem til om onsdagen, hvilket, de mener, skulle forbedre seertallene markant.

De 12 nye afsnit skal efter planen være klar sådan, at de kan sendes til foråret. Dette vil være den tredje sæson af serien, der startede i 2007.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 steadi07 9 år siden

Nu spørger jeg uvidende fordi jeg ikke har set første sæson.. Blev han lukket ud af fængsel fordi man netop fandt ud af at han ikke begik mordene?

Ellers ville det da være en frisk politistyrke der ansætter ham!:)
Gravatar

#2 mini_jette 9 år siden

#1 godt spørgsmål...

så et enkelt afsnit i TV for lidt tid siden, og synes egentligt det var temlig godt...så godt at jeg ville følge med i den, men det glemte jeg igen ugen efter da det næste afsnit kom...

ud fra hva jeg synes at kan huske fra det ene sølle afsnit jeg så, er det fint at den får en sæson mere...måske skulle man overveje om der kan blive råd til at skaffe 1. sæson på dvd, så man kan få set det hele...omsider:D
Don't take life too seriously. You'll never get out alive.
Gravatar

#3 Movie Daddy 9 år siden

Ja han blev løsladt efter de 12 år, og fik en Mega erstatning på mange $ millioner.

I den erstatnings kontrakt, stod der så også at han skulle have sit "gamle" job tilbage, hvormeget han fik i kontanter var en hemlighed (men der bliver på et tidspunkt småt røbet, at det var mere end $ 50 millioner)

Damian Lewis http://www.imdb.com/name/nm0507073/ ( Maj. Richard D. Winters/ Band of brothers)
spiller vildt godt i serien, han spiller lidt at han har taget skade (snakker med sig selv, falder i staver mm.) af at være fængslet i 12 år.

Men han bruger også meget at det han har "lært" af at være i fængslet, i sit job som politimand.

De er igang med season 2 (episode 7) i usa. Og kan kun anbefale denne her serie, det er længe siden jeg har set en serie med så fedt plot/historie ;O)

Så har i (som jeg) venner i usa som har en tivo, så få dem til at optage den og sende den til jer, eller ligge den ind på jeres egen server.

Life 8/10 (fra en skala fra 1-10)
Gravatar

#4 loki 9 år siden

Kan også godt anbefale Life, men udelukkende pga. Damian Lewis. Han spiller sin rolle særdeles godt og jeg kan vitterligt ikke se andre i den rolle. En god serie, men den slår ikke Dexter, True Blood eller Californication ^^
www.peakoil.dk

Skriv ny kommentar: