Warner Bros. Pictures har udsendt endnu en teaser-plakat til den kommende filmatisering af Alan Moore og Dave Gibbons tegneseriefortælling “Watchmen” fra 1986. Plakaten, der viser den udbrændte, maskerede hævner Rorschach, kan ses online hos WorstPreviews.

Filmen udspiller sig i et alternativt 1985, hvor en lov er blevet vedtaget mod kostumeklædte helte, der indtil da ellers har været en del af hverdagens samfund i USA.

Da Komikeren bliver fundet myrdet, kommer den afdankede, men målfaste maskerede forbryderbekæmper Rorschach på sporet af et komplot om at dræbe og miskreditere alle pensionerede og nutidige superhelte. Da han slår sig sammen med sin tidligere gruppe af udklædte lovhåndhævere – en samling tilbagetrukne superhelte, hvoraf kun én har deciderede superkræfter – får Rorschach øjnene op for en omfattende sammensværgelse med bånd til deres fælles fortid og katastrofale følger for fremtiden. Deres mission er at vogte over menneskeheden… men hvem vogter over vogterne?

På rollelisten finder man bl.a. Matthew Goode, Malin Akerman, Patrick Wilson, Jackie Earle Haley, Jeffrey Dean Morgan og Billy Crudup.

“Watchmen”, der instrueres af Zack Snyder, er sat til at ramme de danske biografer 6. marts 2009.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 The-new-meister 13 år siden

Rimelig nice plakat... Håber snart de er til at finde i butikkerne:)

Skriv ny kommentar: